0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Koudekerk 1 – Rohda’76 1
wed verslag 2

Koudekerk 1 – Rohda’76 1

Door Beheerder | 28 oktober 2012 | Nieuws

Rohda’76 heeft een goede generale neergezet voor de westrijd van a.s. zaterdag als de koploper op visitie komt in Bodegraven. Een simpele 2-0 overwinning op Koudekerk, waarbij de Koudekerk nooit echt een vuist kon maken. Nu hopen dat deze goede lijn kan worden doorgezet richting het a.s. duel.

Zoals vooraf afgesproken werd Kouderkerk vanaf het begin onderdruk gezet, waardoor Koudekerk er nauwelijks uit kwam. De eerste helft werden er redelijk wat kansen gecreëerd, maar het vizier stond helaas niet op scherp. Vlak voor rust was het dan toch raak! Een mooi aanval over de rechterkant, leverde een kopkans op voor onze aanvoerder Tim van der Werf, zijn poging werd gekeerd door de doelman van Koudekerk. De afvallende bal kwam bij Dick van Dam terecht die vanuit een lastige hoek toch de 1-0 wist in te schieten.

De tweede helft was een gezapige. Het tempo was te laag en de voorwaartsen van Koudekerk waren niet opgewassen tegen onze geconcentreerde achterste linie. Er onstond wel meer ruimte voor ons, wat ook meer en meer kansen opleverde. Deze waren echter niet aan ons besteed. Ikzelf kon tweemaal alleen op de keeper af, maar ik heb de productiviteit bewaard voor tegen Floreant :-)

Gelukkig was de gouden linker van Dick aanwezig om de westrijdveilig te stellen, waarbij hij later zelfs nog de laat raakte met een vlammend schot. Al met al een gemakkelijke overwinning, waarbij vooral een compliment moet worden gemaakt voor de verdediging die helemaal niets heeft weggegeven. Zaterdag mogen zoals als benoemd aantreden tegen Floreant wat hopelijk een positief spektakel zal opleveren.

Tot dan!
Arnoud Troost

wed verslag 2


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie