0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » MB1 plaatst zich voor volgende bekerronde
Voetbalschoen met hak

MB1 plaatst zich voor volgende bekerronde

Door Beheerder | 21 oktober 2012 | Nieuws

De MB1 van Rohda heeft haar zegereeks dit seizoen kunnen voortzetten. In de zevende wedstrijd van het seizoen wonnen de meisjes ook voor de zevende keer. Deze keer werd NSV slachtoffer van de goed draaiende meiden. De bekerwedstrijd tegen de ploeg uit Noorden leverde – met de nodige moeite – een 3-2 zege op.

Na een wedstrijdloze zaterdag pikte MB1 de draad weer op met een bekerwedstrijd. In de eerste ronde hadden de Bodegraafse meiden al de Zwervers, Donk en UNIO verslagen. In de tweede ronde rolde NSV uit de koker, ook een ploeg actief in onze competitie. Omdat Renate, Vera en Marieke (toch wel drie hele belangrijke krachten) afwezig waren, moest er het nodige gepuzzeld worden. Esmee, Seloua, Zina, Chiara en Fabiënne waren bereid met ons mee te doen. Het elftal werd er alleen maar jonger op, waardoor er nog twee speelsters in het veld stonden met een B-leeftijd.
Na een rommelige openingsfase kreeg Rohda de grip in handen. Het spel speelde zich vooral op de helft van NSV af. De meiden kregen mogelijkheden en uit één daarvan scoorde Zina de openingstreffer: 1-0. Rohda bleef drukken, maar moest waakzaam zijn op de snelheid in de voorhoede van NSV. Rohda kreeg een strafschop na een handsbal. Helaas miste Dominique, waarna NSV de ruststand op 1-1 bepaalde.
Na de rust zouden we vooral proberen meer dwingend te spelen, echter binnen vijf minuten lag de bal achter Kayleigh in het doel en keken we tegen een achterstand aan: 1-2. We hadden moeite om door te breken en op basis van individuele klasse konden we het tij keren. Fabiënne scoorde op aangeven van Maxime de gelijkmaker en na een mooie solo scoorde Fabiënne ook nog de 3-2. Twee kansen volgden er op de 4-2, maar in de laatste tien minuten kwam Rohda enkele keren goed weg bij aanvallen van NSV. Uiteindelijk hield Rohda de deur dicht en kwam het laatste fluitsignaal als geroepen. Rohda MB1 komt nu uit in de derde ronde van de beker.

Voetbalschoen met hak


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie