0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 vs TAVV 2
wed verslag4

Rohda 2 vs TAVV 2

Door Beheerder | 15 oktober 2012 | Nieuws

Nadat de wedstrijd tegen Kamerik 2 niet door ging vanwege slechte weersomstandigheden, was het ook deze zaterdag de vraag of er gevoetbald kon worden. Uiteindelijk kon Rohda 2 gewoon aantreden tegen TAVV. De club waartegen de onder 23 selectie tegen had gewonnen. De tegenstander was dus al redelijk bekend. Rohda, op een 3e plaats en TAVV die ergens in de middenmoot staat trapte om 12 uur af, in Bodegraven. De opstelling was anders dan verwacht. Door afmeldingen van de captain en vice-captain en de afwezigheid van de Van Dammetjes werden 2 jongens van de A1 gevraagd: Reinier en Jesper. De volgende 11 startte: Bart, Johan, Rik, Thomas, Luuk, Roel, Wouter, Nick, Roy, Baruch, Chris. Op de banken zaten Stefan en Patrick samen met de jongens van de A1.

De wedstrijd begon slordig van beide kanten. Rohda moest wennen aan de geheel niewe ploeg, het liep dus erg stroef. Rohda probeerde opbouwend te voetballen terwijl TAVV geduldig wachtte op de counter. TAVV kreeg dus ook de eerste kleine kansen, er werd een aantal keer van afstand geschoten. Terwijl Rohda af en toe ook door de stugge verdediging van TAVV brak. Na een klein half uur kwam er dan toch de goal. Wie anders dan Baruch scoorde via de rebound. Chris probeerde zich door de keeper en de verdediging heen te wringen. Iedereen vergat de bal en Baruch profiteerde: 1-0 Rohda. Vervolgens kwam Rohda beter in de wedstrijd, als vervolg kwam er meer druk op TAVV. Baruch probeerde vanuit een lastige hoek op doel te schieten, al ging de bal recht op de keeper af, deze had het er toch moeilijk mee. Hij liet de bal glippen tussen z’n benen: 2-0. Wederom was de goal van Baruch. Rohda had de wedstrijd onder controle dachten ze. Vlak voor rust kwam ineens de tegentreffer. Door een gebrek aan concentratie in de ploeg scroode TAVV de aansluitingstreffer. Een tegenvaller net voor rust.

Vol goede moed ging Rohda het veld op voor de 2e helft. Met Luuk die vervangen werd door Patrick en Reinier ging erin voor Roe, ook veranderde de 4-4-2 opstelling naar de vertrouwde 4-3-3. Rohda kreeg weer snel grip op de wedstrijd. Veel balbezit leidde echter niet tot een doelpunt, integendeel. TAVV scoorde weer uit het niets de 2e goal, de gelijkmaker. Tegen het wedstrijdbeeld in scoorde ze, Rohda moest er nu voor zorgen snel op voorsprong te komen en de zege alsnog binnen te slepen. Door proberen te blijven voetballen werd Rohda eindelijk beloond. Na een mooie steekbal van Chris kon Baruch z’n hattrick binnenslepen. Bovendien stonden de blauw-witten weer op voorsprong. Rohda speelde het goed uit. Na eerst een onnodige gele kaart te pakken, kwam Chris ook tot een treffer. Met de 4-2 op zak kon zat Rohda op rozen. Met nog een grote gemiste kans op 5-2 van Baruch eindigde de wedstrijd in 4-2. Rohda blijft hiermee zicht houden op de eerste 2 plaatsen. Volgende week staat de inhaalwedstrijd tegen Kamerik op het programma, tot dan.

Wouter Francken.

wed verslag4


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie