0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 D1 bluft ‘profs’ af

Rohda’76 D1 bluft ‘profs’ af

Door Beheerder | 20 oktober 2012 | Nieuws

,,2-2 tegen Almere City FC gespeeld en één gescoord,’’ twitterde Wessel Sterk direct na afloop van de remise van Rohda’76 D1. De speler van het hoogste pupillenelftal van Rohda’76 had alle reden om uitbundig te reageren. Luttele minuten voor tijd benutte hij een strafschop. Daarmee bepaalde hij in het Mitsubitshi-Forkliftstadion de eindstand op 2-2. Een fraai kunststukje tegen de pupillen van de betaald voetbalorganisatie uit de Jupiler League (eerste divisie).

Daarmee kreeg deze toch al bijzondere (prof)dag een passend slot voor de jeugdige blauwhemden. Die waanden zich voor een dag Robin van Persie, Wesley Snijder, Kevin Strootman, Rafael van der Vaart en al die andere toppers die met voetballen hun brood verdienen. Zo reden zij met een heuse spelersbus van Taxi Hoogenboom van Bodegraven naar Flevoland. Op het parkeerterrein naast het stadion kreeg de bus een speciale VIP-plaats toegewezen.

In de eerste minuten van de wedstrijd leken de Bodegraafse spelers nog onder de indruk van de entourage. Daarna gooiden de volgelingen van trainer Hans Lipsius alle schroom van zich af. Dat resulteerde na een kwartier in een verdiende voorsprong. Allard de Jong rondde een goed lopende aanval vakkundig af, 0-1. In de tweede helft drong Almere City FC sterk aan. De Rohda-tieners moesten toestaan dat de thuisclub gelijk maakte en zelfs een 2-1 voorsprong nam. Vanaf elf meter zorgde Wessel Sterk alsnog voor gerechtigheid, 2-2.

alt

Na afloop van de vriendschappelijke wedstrijd gingen de spelertjes van Rohda’76 en Almere City FC gebroederlijk op de foto in het Mitsubitshi-Forkliftstadion.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie