0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 D1 speelt tegen profclub

Rohda’76 D1 speelt tegen profclub

Door Beheerder | 9 oktober 2012 | Nieuws

Een dagje leven als een voetbalprof. Welke jeugdspeler droomt daar niet van? Volgende week mogen de D1-pupillen van Rohda’76 ruiken aan het echte werk. Dan spelen de jeugdige Bodegravers tegen hun leeftijdgenoten van Almere City FC. De kans is zelfs groot dat Rohda’76 D1 mag aantreden in het Mitsubitshi-Forkliftstadion van de ploeg uit de Jupiler Leaque (eerste divisie).

De betaald voetbalorganisatie uit Flevoland bracht in de loop der jaren diverse talenten voort. Clarence Seedorf, Hedwiges Maduro, Oussama Assaidi, Jermain Lens. Om er maar eens een paar te noemen. Uiteraard laten de spelers van Rohda’76 zich vervoeren als echte profs. Met de bus dus. Daar zorgt Taxi Hoogenboom voor. Die is hoofdsponsor van de jeugdafdeling van Rohda’76. De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 17 oktober om 16.45 uur.

alt

De spelers van Rohda’76 D1 met hun begeleiders


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie