0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76-kalender echte ‘must have’
kalender

Rohda’76-kalender echte ‘must have’

Door Beheerder | 20 oktober 2012 | Nieuws

Net als een jaar geleden heeft de Club van Honderd een jeugdkalender laten drukken. Hij ziet er weer prachtig uit. Natuurlijk uitgevoerd in kleur op A4-formaat. Een echte ‘must have’ voor ieder Rohda’76-lid.

Bij elke maand staat een foto van een Rohda-team. Van F6 tot en met C1. Deze jeugdspelers krijgen zaterdag 27 oktober 4 of 5 kalenders mee naar huis. Dit met de bedoeling om deze te verkopen aan familie, buren, kennissen enz. De kalenders kosten € 5 per stuk. De opbrengst reserveert de Club van Honderd voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers en het verder opknappen van het clubgebouw.

Maar liefst 19 sponsoren die Rohda’76 een warm hart toedragen, nemen de drukkosten van de kalenders voor hun rekening. De foto’s komen uit de camera van Onno van der Have en Pieter Veenema zorgde voor het ontwerp.

In tegenstelling tot vorig seizoen, ziet Rohda’76 dit jaar af van de Grote Clubactie. Dus geen lotenverkoop. Op die manier kunnen onze jeugdige verkopers zich volledig richten op de kalenderverkoop. Wel hoopt de Club van Honderd de inkomstenderving van de Grote Clubactie te compenseren met een extra opbrengst uit de verkoop van kalenders.

kalender


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie