0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 klaar voor topper

Rohda’76 klaar voor topper

Door Beheerder | 28 oktober 2012 | Nieuws

Het gaat er zaterdag om spannen. Dan komt koploper Floreant naar Bodegraven. De Boskopers speelden tot nu toe één keer gelijk. De overige zeven wedstrijden leverden de volle winst op voor de lijstaanvoerder. Be Fair en Rohda’76 volgen op drie punten achterstand. Net als Floreant (0-4 winst bij Zwammerdam) kende Rohda’76 een goede generale. In en tegen Koudekerk won de Bodegraafse formatie afgetekend met 0-2. ,,Het enige dat we onszelf kunnen verwijten is dat we niet meer doelpunten hebben gemaakt,’’ becommentarieert Koos Disseldorp het wedstrijdverloop. Niet zonder reden. De coach zag Arnoud Troost twee keer alleen op de keeper afgaan. Zonder succes. Ook Esli Westmaas dook in kansrijke positie op voor het Koudekerkse doel, maar ook hij bleef ‘droog’ staan. Gelukkig had Dick van Dam het vizier wel op scherp staan. De behendige middenvelder brak tien minuten voor rust de score open, 0-1. Met nog ongeveer een kwartier op de klok herhaalde hij dat kunstje in de tweede helft, 0-2.

Disseldorp kijkt uit naar de kraker in de derde klas. Behalve dat hij alle vertrouwen heeft in de aanvallende kwaliteiten van zijn team, roemt hij ook de laatste linie. ,,We zijn vandaag niet in de problemen geweest. En dit is al de derde wedstrijd op rij dat we achterin de nul houden.’’ De wedstrijd op sportpark De Broekvelden begint om 14.30 uur. De leden van de Rohda Business Club hebben een uitnodiging op zak om de kraker bij te wonen. Na afloop zorgt drive-in-show PARTi XL voor de muzikale omlijsting.

alt

Dick van Dam (nummer 10) was met twee treffers de gevierde man aan Rohda-kant.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie