0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 moeiteloos naar winst

Rohda’76 moeiteloos naar winst

Door Beheerder | 14 oktober 2012 | Nieuws

Om de drie punten op sportpark De Broekvelden te houden, hoefde Rohda’76 zich niet eens bovenmatig in te spannen. Tegen het povere Leiden won de Bodegraafse equipe afgetekend met 3-0. Een uitslag die best royaler had kunnen uitvallen. Zeker nadat de bezoekers – nog voor de rust – met tien man kwamen te staan na een rode kaart voor slaan van de tegenstander. Op dat moment ging Rohda’76 al verdiend aan de leiding. Na ruim een kwartier spelen slalomde Wim van der Neut door de defensie en stiftte de bal met een fluwelen voetbeweging over de Leidse goalie, 1-0.

alt

Direct na de rust zaten de blauwhemden al gebeiteld. De keeper van Leiden kon slechts met moeite een pegel van Pascal Hellingerwerf pareren, waarna Arnoud Troost de terugspringende bal tot doelpunt promoveerde, 2-0. Die treffer leek de opmaat voor een doelpuntenfestijn. Daar kwam het niet van. ,,De eindpass was niet goed en voor het doel waren we niet scherp genoeg,’’ zocht Troost naar een verklaring voor het uitblijven van een hogere score. Zelf was de spits nog wel een keer succesvol. Vanaf de linkerkant kreeg hij zijn tweede van de middag op een presenteerblaadje van Esli Westmaas, 3-0. Door de overwinning heeft Rohda’76 zich genesteld naast koploper Floreant. De lijstaanvoerder verspeelde de eerste twee punten. De Boskopers moeten nog wel een wedstrijd inhalen.

alt

Komende zaterdag staat er voor Rohda’76 geen competitiewedstrijd op de voetbalkalender. 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie