0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Van der Neut zet Rohda’76 op goede spoor

Van der Neut zet Rohda’76 op goede spoor

Door Beheerder | 7 oktober 2012 | Nieuws

Met dertien punten uit zes duels blijft Rohda’76 lekker meedraaien in de derde klas. In Delft drukten de blauwhemden Ariston’80 vaster op de laatste plaats, 0-2. In de vierde seizoenzege had Wim van der Neut een belangrijk aandeel. De balvaardige aanvalsleider nam beide Bodegraafse treffers voor zijn rekening. De eerste viel al na een goede vijf minuten, 0-1. ,,Verdiend,’’ zo kwalificeerde Koos Disseldorp de driepunter. ,,De eerste 35 minuten waren we veel sterker, maar tien voor rust gingen we slordiger spelen en kreeg Ariston het initiatief. Dat was ook in de tweede helft zo, maar kansen gaven we eigenlijk niet weg,’’ constateerde de coach vanuit de dug-out.

Tien minuten voor het laatste fluitsignaal brak Van der Neut met zijn tweede treffer van de middag definitief het verzet bij de thuisclub, 0-2. De onfortuinlijke Max Heij viel uit met een blessure. De stijlvolle verdediger moet aanstaande zaterdag waarschijnlijk de thuisbeurt tegen middenmoter Leiden aan zich voorbij laten gaan. Die wedstrijd op sportcomplex De Broekvelden begint om 14.30 uur.

alt

Wim van der Neut vond twee keer het net namens Rohda’76.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie