0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 27 oktober : De cijfers en foto’s
Hagel bij R1 27 okt 12

Zaterdag 27 oktober : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 27 oktober 2012 | Nieuws

Op deze wisselende dag wat het weer betreft, zijn er maar liefst 36 teams in actie gekomen. Naar mijn weten is dat een nieuwe record voor Rohda’76. Helaas waren de resultaten aan de magere kant. Van de 36 wedstrijden werden er 12 gewonnen, vijf maal was er een gelijkspel en er werden 19 wedstrijden verloren.

Rohda 1 deed prima zaken door de uitwedstrijd tegen Koudekerk te winnen met 2-0, beide doelpunten kwamen van de voet van Dick v Dam. Door deze overwinning blijft Rohda op een gedeelde tweede plaats staan op drie punten van koploper Floreant, wat de volgende tegenstander wordt op ons complex. Een prachtig affiche voor as zaterdag. Rohda 2 won de uitwedstrijd tegen Siveo 2 met 4-1. Spits Chris Nap die langzaam aan het terug komen is van een blessure maakte er twee. De ander doelpunten kwamen op naam van Mark v Barneveld en Baruch Bouwman. Ook voor Rohda 2 staat as zaterdag een topper op het programma, dan komt de nummer twee WDS op bezoek.

Rohda 3 speelde met 1-1 gelijk tegen zwammerdam 3. Mede door de ander uitslagen in deze poule staat het 3e samen met WDS 3 en Sportlust 5 aan de leiding met 10 punten. Ook voor het 3e staat er een topper as zaterdag op het programma, dan komt medekoploper WDS 3 op bezoek.

Rohda A1 verloor met 4-2 van Bergambacht A1. Rohda B1 speelde met 2-2 gelijk tegen Nieuwekerk B2. Rohda C1 pakte zijn eerste overwinning in dit seizoen, met 3-1 werd er gewonnen van Sportlust C2. Rohda D1 speelde met 2-2 gelijk tegen Be Fair D1. Rohda E1 won met 3-1 van Woerden E3 en Rohda F1 speelde met 1-1 gelijk tegen Sportlust F2.

Ik maak gelijk gebruik om een oproep te doen voor volgende week zaterdag, met oa. drie toppers op het programma is het de moeite waard om een bezoek te brengen aan ons complex. De hoofdmatch is de wedstrijd van Rohda’76 1 – Floreant 1 om 14.30 uur, kom ons vlaggeschip steunen !!!

Ook de hagelbui kon Rohda niet uit zijn spel halen

Hagel bij R1 27 okt 12

Rohda 1 te sterk voor Koudekerk

a Rohda 1 Dick v Dam 28 okt 12 1024x768
Dick v Dam schiet met twee doelpunten Rohda naar een 2-0 overwinning

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>
 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie