0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Zaterdag 6 oktober : De cijfers en foto’s
R1 6 okt 12

Zaterdag 6 oktober : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 6 oktober 2012 | Nieuws

Zachtjes tikt de regen tegen ’t zolderraam, ooit heel lang geleden gezongen door Rob de Nijs. Afgelopen vrijdagnacht en zaterdagmorgen was het helaas meer van “ Heel hard en veel stort de regen op de velden “

Voordat we aan de cijfers gaan beginnen, wil ik jullie er op attenderen dat op de zaterdagen de afgelastingen zo vroeg mogelijk op de site worden gezet. Kijk eerst op de Rohda site voordat jullie gaan bellen naar de kantine. De mensen die daar dienst hebben het op regenachtige dagen al druk genoeg en een kijkje op onze site kan dat veel telefonisch verkeer schelen. Ook is het de regel dat de leiders bij een afgelasting worden gebeld en dat die het dan doorgeven aan de spelers.

Helaas zijn door deze regen in totaal 16 wedstrijden afgelast. Wel gingen er 16 wedstrijden door waarvan er zeven van werden gewonnen, twee maal was er een gelijkspel en zeven keer werd er verloren. We maakten 53 doelpunten en we kregen er 39 tegen.

Rohda 1 won met 2-0 de uitwedstrijd tegen Ariston’80, beide doelpunten kwamen op naam van Wim v/d Neut. Mede doordat er verschillende wedstrijden waren afgelast , staat het eerste elftal op een keurige tweede plaats. Rohda VR1 verloor met 4-1 van DSS VR1, door deze nederlaag staan de vrouwen helaas onderaan met 1 punt.

Rohda A1 won met 5-1 van ASW A1. Rohda B1 verloor met 5-0 van Groeneweg B1. Rohda C1 verloor met 3-1 van TOGB C2. Rohda E1 speelde met 2-2 gelijk tegen Olympia E3. Rohda F1 won met 4-1 van Berkel F2

Verleden week ben ik in het overzicht van de jeugd elftallen de A2 vergeten, bij deze dan. De A2 staat op de vijfde plaats met 7 punten.

Rohda’76 1 pakt met 2-0 de volle buit bij Ariston’80

R1 6 okt 12

Wim v/d Neut scoorde beide doelpunten

Foto’s van deze wedstrijd Klik hier >>>


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie