0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » BVCB D2-ROHDA 76 D1
voetbal plaatje speler rohda

BVCB D2-ROHDA 76 D1

Door Beheerder | 20 november 2012 | Nieuws

Ditmaal een vroegertje. 8 uur verzamelen, dat gaf kleine oogjes bij de mannen ,maar ook bij de rijders en rijdsters. Vandaag de uitwedstrijd tegen BVCB.

Aangekomen gebeurde al waar we bang voor waren, D1 moest spelen op het meest deprimerende veld wat we ooit hebben gezien. Midden in de open vlakte met een temperatuurtje van een graad of 3. Dit was in de eerste helft ook wel terug te zien. Weinig beweging, geen passie en moeizaam combinatiespel. Ook leek het wel of het veld schuin lag want zelden zoveel ballen over de zijlijn zien gaan. Eerste helft was er één om snel te vergeten. De tegenstander had zowaar nog het gevoel dat er iets te halen viel tegen ROHDA en op basis van die eerste helft niet helemaal onterecht. Tweede helft kwamen Siedrik, Allard en Melvin in de ploeg en gelukkig zag je ook bij de andere een betere instelling. BVCB kreeg geen grip meer op de wedstrijd en was het een kwestie van tijd dat er doelpunten zouden vallen. Viktor schoof door naar het middenveld en Marco kwam weer op zijn vertrouwde plek. Daardoor werd ROHDA in de loop van de tweede steeds sterker. Jeroen opende de score met een prachtige goal. Vlak daarna werd Daniel gevloerd in het strafschotgebied. Veel toeschouwers en tegenstanders waren het hier niet mee eens maar denken dat een jongen van 12 opzettelijk schwalbes maakt zegt veel over zichzelf denk ik.. Ticho bracht de eindstand tenslotte op 3-0. Uiteindelijk een vrij eenvoudige overwinning na een zeer moeizame eerste helft. Duidelijk wordt dan wel dat we altijd en overal scherp en attent moeten zijn en elke minuut van een wedstrijd tot het diepste vezeltje van ons lijf een wedstrijd willen winnen. We zijn goed op weg en als we al mindere wedstrijden gaan winnen, waar zal dit dan eindigen??

Komende zaterdag de belangrijke uitwedstrijd tegen VEP in Woerden, aanvang kwart voor elf. Komt Allen!!!
Groet, Teeuwe Poot

voetbal plaatje speler rohda


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie