0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Commissiekamer Rohda ’76 opnieuw verfraaid
collage 003

Commissiekamer Rohda ’76 opnieuw verfraaid

Door Beheerder | 23 november 2012 | Nieuws

Afgelopen woensdag kreeg ik rond de klok van 14:30 uur een telefoontje van Kees of ik die avond bij Rohda zou zijn,

ja zei ik, oke zei kees da’s mooi want doen we een bakkie en praten we even over de oefenwedstrijd van het eerste

zaterdag. Die avond was Kees er, maar hij was niet alleen ook onze Shirtsponsor van de E1 Richard en zijn vriendin Sandra waren er, en het was Richard die opeens een groot stuk karton tevoorschijn toverde,nou is het de tijd van Sinterklaas dus cadeautjes uitdelen hoort wel een klein beetje bij deze tijd, maar dit cadeautje hadden wij de aanwezige mensen van Rohda absoluut niet verwacht.

In dat stuk karton wat zelfs speciaal per koerier uit Rotterdam naar Bodegraven was gebracht kwam een prachtige lijst met

daarin op canvas tien jaar geschiedenis van onze club Rohda’76.  Zo zie je daar b.v. een foto op van een aantal scheidsrechters in een nieuwe tenue maar ook vele vele actief foto’s uit het begin van 2000 t/m Mei 2012. Als u of jullie op een zaterdag bij Rohda zijn schroom niet en loop de commissiekamer in waar dit echt schitterende cadeau van RW schilder en klusbedrijf is te bewonderen. 

Nogmaals Richard heel hartelijk dank en zoals Rinus Michels in 1988 zei na een gewonnen wedstrijd wat niet eens de finale was,

” We zullen het nooit nooit vergeten” 

 

Maar als u dit leest zult u denken maar Rohda is toch opgericht in 1976 dan heeft u volkomen gelijk en daarom lijkt het ons ook leuk om b.v. in de bestuurskamer zo’n prachtige collage op te hangen. Daarom zoeken we naar foto’s uit het verleden zoals het eerste team wat na de oprichting kampioen werd van Rohda dat was toen de D1 met legendarische namen als Kees de Jong,Paul Kooistra en Piet Spannemaker die na bijna 40 jaar nog altijd als speler zijn te bewonderen op de velden van Rohda’76 { nou ja meestal veld 3} of het Eerste team van Rohda dat kampioen werd in 1977 en daardoor voor een unicum in de geschiedenis van de KNVB zorgde omdat het nog nooit was voorgekomen dat een pas opgerichte

vereniging al na 1 jaar in de Grote Bond ging spelen en niet in de toen nog bestaande afdeling Gouda {zeg maar de onderbond} 

 

Als iemand hiervan foto’s heeft laat het ons weten u kunt ze mail aan jeugd@rohda76.nl of aan kvdwilk@xs4all en dan gaan wij proberen om een nieuwe collage samen te stellen. 

 

Wijno

collage 003


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie