F6 24 nov 12

ESTO F7 – Rohda F6

Door Beheerder | 29 november 2012 | Nieuws

Zaterdag… Het weer was druilerig /koud en de mist begon op te komen.

Om 09:00 werden we verwacht bij onze buren Esto voor de wedstrijd. Zeg maar een heuse ‘dorpsderby’ .

De mannen begonnen de wedstrijd niet al te best. Het leek wel of de opkomende mist voorkwam dat de jongens elkander wisten te vinden. We keken dan ook aan het einde van de eerste helft tegen een achterstand aan van 3-0.

In de tweede helft ging het wat beter en, nadat we het helaas het vierde doelpunt tegen hadden geïncasseerd, opende Jonathan de score voor Rohda (4-1). De vreugde was van korte duur en Esto scoorde in de minuten ernaar maar liefs 2x. (6-1).

Doordat er een 2-tal spelers van Rohda waren uitgevallen bleven we over met een 4 -tal veldspelers tegen een 6 -tal veldspelers van Esto !! Desondanks dit veldoverwicht van Esto werd richting het einde van de wedstrijd een waar slotoffensief ingezet door Rohda. Dit bleef niet onbeloond en Jorrit zorgde voor het tweede doelpunt van Rohda. Vervolgens werd de doelpaal meerdere malen getroffen door oa. Jonathan / Thijs en Jorrit.

Aan het einde van de wedstrijd vond ook Jurrian nog de weg naar het doel en bracht de eindstand op 6-3.