0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Even voorstellen, het nieuwe bestuur
bestuur 155

Even voorstellen, het nieuwe bestuur

Door Beheerder | 22 november 2012 | Nieuws

Maandag 19 november ging de Algemene Ledenvergadering akkoord met de nieuwe samenstelling van het bestuur. Een mooie gelegenheid dus om de nieuwe bestuursleden aan u voor te stellen. Wij doen dit allemaal stuk voor stuk in dit bericht, maar u kunt deze informatie ook terug vinden via ‘Club’ en dan ‘Bestuur en commissies’. Binnenkort volgen onze foto’s op die pagina, zodat u ons nog beter kunt herkennen.

 

Arjan Griffioen, geboren in Waarder op 7 september 1983, en daar ook grotendeels opgegroeid. 8 jaar geleden ben ik in Bodegraven komen wonen. Ik ben in juni van dit jaar getrouwd met Bianca en wij wonen nu aan de rand van het gezellige Bodegraafse centrum.Ik ben werkzaam als directeur van bouwbedrijf Goudriaan-Jongerius in Waarder. Bijna al onze projecten (groot en klein) voeren wij uit in de regio rondom Waarder en Bodegraven.

Mijn voetbaljeugd heb ik bij WDS doorgebracht. Hier ben ik gestart in de E-pupillen. Pas in mijn 2e jaar als senior ben ik gestopt bij WDS omdat ik werd benaderd om in een vrienden elftal bij Rohda te gaan spelen.Dit was het befaamde 7e. Met dit mooie elftal zijn we in 2007 kampioen geworden en vervolgens zijn we het 3e geworden. 2 jaar geleden is dit team uit elkaar gegaan en heeft iedereen zijn weg gevonden binnen Rohda waarvan zelfs een aantal naar het 1e elftal.

Sinds 19 november 2012 ben ik voorzitter van deze mooie en ambitieuze club. Er is de laatste jaren veel gedaan aan beleidsvorming, structuur en verbeteringen binnen de club. Mijn doel is om deze lijn door te zetten als voorzitter van het vernieuwde bestuur. Rohda heeft een grote jeugd met veel kwaliteit. Ook bij de senioren zie je regelmatig de talenten schitteren. Met dit gegeven kan ik niet anders concluderen dat er progressie zit in Rohda. Met inzicht en inzet kan hier iets heel moois uit voortkomen.

Als er vragen zijn over de club of over het beleid dan kun je me even aanschieten als ik op de club ben. Uiteraard kan er ook een mail gestuurd worden naar het secretariaat.

 

Benjamin Rutjens, geboren op 30 mei 1984 in Bodegraven en daar ook getogen. Ik ben getrouwd met Maaike en wij hebben samen een hond, Marley. Werk sinds 2006 bij Rabobank Rijn en Veenstromen op de afdeling Marketing, Communicatie & Coöperatie.

Sinds mijn 7e voetbal ik al bij Rohda’76. Begonnen bij de F-jes, af en toe wat selectieteams meegepikt om uiteindelijk enkele jaren voor Rohda 2 uit te komen. Op een blauwe maandag droeg ik ook enkele malen het shirt van Rohda 1 (kampioensjaar 2003-2004 J). Naast spelend lid floot ik regelmatig een wedstrijdje op zaterdag en was ik één jaar trainer van een jeugdteam. Momenteel voetbal ik met veel plezier tussen de ‘ouwe garde’, namelijk Rohda 4.

Naast mijn werk was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en die heb ik gevonden bij onze mooie voetbalvereniging. Per november 2010 ben ik begonnen als bestuurslid en ben ik verantwoordelijk voor sponsorzaken. Met trots kan ik melden dat we met onze sponsorcommissie goed bezig zijn, maar dat er nog voldoende kansen liggen voor Rohda’76.

Mocht je vragen of suggesties hebben (algemene of m.b.t. sponsoring), schiet mij of één van de andere bestuursleden dan even aan op de club.

 

Eddie Plomp, geboren op 15 nov. 1970 in Bodegraven en daar ook getogen. Na mijn studie in Nijmegen, via Gouda en Den Haag sinds 6 jaar weer in Borreft geland. Ik woon samen met Nicole en onze jongens (Guus 6jr. en Bram 5jr.) die nu ook de Rohda velden onveilig maken.

Ik werk bij Ordina, waar ik mij vermaak met het managen van ICT projecten bij klanten.

Ook tijdens mijn omzwervingen ben ik altijd bij Rohda blijven voetballen. Alle selectie teams in de jeugd doorlopen en bij de senioren in het 1e begonnen en inmiddels afgezakt naar het 4e.

Sinds 4 jaar maak ik deel uit van het bestuur, waar ik verantwoordelijk ben voor de voetbaltechnische zaken binnen Rohda. We proberen op een gestructureerde wijze met zoveel mogelijk eigen spelers zo hoog mogelijk te voetballen. De afgelopen jaren hebben we via kleine stapjes goede vooruitgang geboekt. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de ledenadministratie en heb ik de laatste twee jaar ook de rol van secretaris ad interim vervuld.

Mocht je vragen of suggesties hebben, schiet mij of één van de andere bestuursleden dan even aan op de club.

 

Cindy Lourens, geboren op 9 mei 1985 te ’s Gravenhage, maar vanaf m’n 2e inwoonster van Bodegraven. In 2010 bij Rohda76 binnen gelokt onder het mom van “ah kom een keertje meetrainen, is leuk”. En wat blijkt, toch wel een erg leuke teamsport. Vrijwel van begin af aan op doel gaan staan en nu nog steeds keepster van dames 2.

In het dagelijks leven werk ik als beleidsmedewerker bij Kamer van Koophandel Den Haag en daar met name actief in de ondersteuning en advisering van ondernemersorganisaties.

Ook betrokken bij 4 ladies fighting against cancer die jaarlijks een evenement organiseert voor een goed doel gerelateerd aan kanker. Een vereniging draait zo goed als het aantal betrokken vrijwilligers die actief zijn. Deelnemen aan een vereniging betekent dat je deel uitmaakt van een vrijwilligersorganisatie daarom vind ik dat een ieder in welke vorm dan ook zijn/ haar steentje moet bijdragen. Daarom ben ik anderhalf jaar geleden de damescommissie ingestapt en van daaruit gevraagd in het bestuur te stappen.

Aangezien de damescommissie inmiddels is opgeheven heb ik mij beschikbaar gesteld als Secretaris voor de vereniging. Ook ben ik regelmatig achter de bar te vinden als een van de vaste krachten.

 

Ton Böhmer, in Gouda geboren op 18 oktober 1982, maar getogen in Bodegraven.

Ik ben (nog) vrijgezel en woon in het karakteristieke gebouw “Phoenix” midden in het dorp.

In het dagelijks leven ben ik werkvoorbereider bij een bouwbedrijf.; een drukke maar veelzijdige baan die veel voldoening geeft als we weer eens een mooi gebouw hebben opgeleverd.

 

Op mijn zesde ben ik begonnen met voetballen bij VV Bodegraven, en na 8 jaar bij Bodegraven gespeeld te hebben, heb ik de overstap gemaakt naar Rohda’76.

Tot mijn 23e heb ik in allerlei elftallen gevoetbald, net tegen selecties aan gezeten maar nooit het hoogste gehaald. Vanwege aanhoudende blessures heb ik moeten besluiten te stoppen met actief voetbal en ben ik in aanraking gekomen met andere zaken binnen de vereniging.

In mijn laatste jaren in de jeugd ben ik teams gaan trainen en begeleiden, en vond ik het leuk om wedstrijdjes van de jongere jeugd te fluiten. Het fluiten van wedstrijden doe ik nog steeds met veel plezier en doe dit dan ook met regelmaat, vaak zelfs iedere zaterdag.

 

Inmiddels zit ik bijna drie jaar in het bestuur; tot voor kort heb ik vanuit de jeugdcommissie onze jeugd vertegenwoordigd; deze taak heb ik inmiddels overgedragen en nu ben ik voornamelijk bezig met de bouwplannen voor het uitbreiden en verbeteren van onze mooie accommodatie. Het is mijn streven om binnen afzienbare termijn zichtbaar het een en ander te gaan realiseren.

 

Mocht je nog vragen over diverse taken binnen de club, of heb je suggesties en zie je een bijdrage voor jezelf in de verbouwingsplannen op wat voor manier dan ook, schiet mij dan even aan of stuur een mailtje. Ik zeg nl. altijd; een vereniging maken we samen en zeker niet alleen!

Claire Kortbeek, geboren op 12 november 1989 in Naarden. Opgegroeid in Muiden en Broek op Langedijk en sinds 2001 met onderbrekingen naar Den Haag en Gouda inwoner van Bodegraven. Sinds mijn 16e voetbal ik bij Rohda in dames 1 en heb gedurende deze periode veel veranderingen zien gebeuren binnen de club met name met betrekking tot de damesafdeling.

Ik studeer Leisure Management aan de Hogeschool van Rotterdam. Een economische opleiding die gericht is op de vrijetijdsindustrie. Een onderdeel van de opleiding is organiseren van evenementen, voor mijn werkervaring heb ik daarom vorig jaar bij Rohda’76 stage gelopen. We hebben toen ‘De Nacht van Rohda’ georganiseerd.

Vanuit hier ben ik gevraagd of ik de activiteiten binnen Rohda wil oppakken en dit lijkt me heel erg leuk! Heb je leuke ideeën voor evenementen, acties of feestjes laat me het dan weten!

Nelleke Hoogendoorn, geboren 2 december 1966 in Monster, ben in 1990 in Bodegraven gaan wonen.

Ik ben getrouwd met Ard Hoogendoorn, jeugdcoördinator bij Rohda´76. We hebben 3 kinderen, Sharon 19 jaar, Mitchell 17 jaar en Chiara 13 jaar. Mitchell speelt in de A1 bij Rohda en Chiara in de dames B met heel veel plezier. Ik ben werkzaam bij Van den Berg Infrastructuren bv te Zwammerdam, als medewerker van de loon- en personeelsadministratie. Al meerdere jaren ben ik actief geweest in het vrijwilligerswerk bij scholen, verenigingen en besturen. Ik maak nu deel uit van de jeugdcommissie van Rohda´76. De jeugd spreekt mij zeer aan, omdat zij de toekomst van de vereniging gaan worden, daarom is het ook onze taak om dit op een zo goed mogelijke manier te laten verlopen. Het is de bedoeling dat ik als afgevaardigde van de jeugd ga deelnemen in het bestuur, waar ik heel veel zin in heb. Ook ben ik actief achter de bar bij Rohda.

Mochten er nog vragen schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

bestuur 155


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie