0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ‘Go’ voor twee nieuwe kleedkamers
Rohda76.bestuur 1024x768

‘Go’ voor twee nieuwe kleedkamers

Door Beheerder | 20 november 2012 | Nieuws

De algemene ledenvergadering van Rohda’76 heeft het licht op groen gezet voor de bouw van twee nieuwe kleedruimtes. Die worden aangeplakt tegen de bestaande kleedkamers 4 en 5. Dit houdt in dat er een streepje grond van het trainingsveld verdwijnt.

Voor de duurdere variant was geen meerderheid. Die optie voorzag in de bouw van 2 kleedkamers, 2 scheidsrechterruimtes en een materiaalopslag. Deze uitbreidingsmogelijkheid was ingetekend aan de kant van de kleedkamers 1 tot en met 4, op de plek waar nu de fietsen staan.

 

Het bestuur gaat de komende periode de bouwplannen en de hiermee samenhangende financiering verder uitwerken. Als alles meezit, dan kunnen de leden zich rond de jaarwisseling 2013-2014 verkleden in de nieuwe aanbouw.

 

Naast de bouwplannen keurde de algemene ledenvergadering het jaarverslag en de jaarrekening 2011-2012, alsmede de begroting 2012-2013 goed.

 

Tot slot droeg Wulfred Beijeman na vier jaar de voorzittershamer over aan zijn opvolger Arjan Griffioen. Ook nieuw in het bestuur zijn Nelleke Hoogendoorn (namens de jeugdafdeling) en Claire Kortbeek (namens de activiteitencommissie). Cindy Lourens maakte al deel uit van het bestuur, maar zij neemt nu het secretariaat voor haar rekening.

 
Rohda76.bestuur 1024x768


Het bestuur in de nieuwe samenstelling


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie