0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Gouda 3 – Rohda 6
wed verslag 3

Gouda 3 – Rohda 6

Door Beheerder | 6 november 2012 | Nieuws

Menno zat te denken hoe hij deze rijm aan Rohda 6 moest schenken. De opdracht was daar schrijf een verslag in rijm klaar. Ik kan je vertellen dat dit niet makkelijk was, daarom lopen de zinnen soms wat uit de pas. De eerste zinnen staan op papier dus hier gaan we dan, als je beter rijmt als mij maak jij er wat van.

Tegen Gouda moesten we spelen op een veels te laat uur, 90 minuten ballen op een overwinning gebrand als vuur. Marc geblesseerd dus onze Ronsie op doel, hij hield het droog de eerste 30 minuten hij hield er een hele boel. Toch was er een goal en een tweede in het eerste deel, het hadden er meer kunnen zijn Rons hield er ontzettend veel. De verdediging maakte kilometers en ruimde de boel op, toch kreeg die goal om de oren een zure strop. Hans liep te fitten op de spelers achterin, de scheids was der klaar mee heb je nou je zin? Waarschuwingen krijgen kijk nou eens uit, zometeen gaat het fout als hij weer fluit. Voorin liep het ook niet met de 4-4-2, vandaar dat witte in de rust een andere tactiek aansnee. 3-4-3 moest het worden voor de tweede deel van de strijd, vechtend voor een doelpunt wat ons dan bevrijd.

De druk kwam nu beter van achter naar voor, hier moeten we optrainen penetrerend als een drilboor. Rino in de punt naar achter schoffelen die hap, nu de buitenspelval wanneer iedereen op tijd instap. Voorin 3 spitsen en een drukkende 10, voor het bedienen van de spitsen en het wijzende aanzien. Ondanks de wijzigingen liep het nog niet echt, maar het was beter dan de eerste dus zeker niet slecht. Onkdanks dit alles gekut aan de rechterzij, hierdoor was Joost als resultaat niet echt blij. Jelmer ging eruit en Bonnie erin, het is even wennen zo in het begin. Een derde, een vierde wat een gekut is dit, we moeten vaker komen trainen en spelen met pit. Agressiever op de bal en feller op het veld, focking iedere wedstrijd 20 man die zich op de website aanmeld.

In de laatste minuten was Rinze daar, hij speelde het ondoenbare eindelijk klaar. Een doelpunt is gevallen aan onze kant, het vuur ontbrand! Vlak daarna werd er afgefloten voor het eind van de game, balend als een stier voor dit teleurstellend probleem. We zakken op lijst van 10 naar 11, de schuld is niet bij een ander maar gewoon bij ons zelf. Vaker komen trainen, inspelen op elkaar, alleen dan kan je winnen en speel je het klaar.
De rijm is voorbij ik ben er klaar mee, wie het niet goed vindt de klere schrijf jij de volgende resumé?
Menno

wed verslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie