0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Oegstgeest 1 – Rohda’76 1
wed verslag 2

Oegstgeest 1 – Rohda’76 1

Door Beheerder | 18 november 2012 | Nieuws

wed verslag 2Op deze koude zaterdag middag moest rohda op bezoek bij oegstgeest. Rohda begon vrij goed aan de wedstrijd maar kreeg niet echt grote kansen. Rond de 30e minuut kwam rohda op 1-0 voorsprong door een pass van de linker kant op Esli Westlaas die hem langs de keeper speelde en leeg doel had. 

Daarna was het toch oegstgeest die de leiding een beetje overnam. Dit resulteerde uiteindelijk ik een doelpunt waarbij wel gevlagd werd voor buitenspel, de scheidsrechter was duidelijk van zijn zaak en kende het doelpunt toe. Net voor rust was het Wim van der Neut die een schitterende actie in huis had en 2 omspeelt maar hij kwam helaas niet tot scoren. 

 

De tweede helft begon rohda goed en aan de wedstrijd. Max heij zag Pascal Hellingerwerf diep gaan en gaf de bal op maat. Pascal Hellingerwerf neemt de bal goed mee en omspeelt de keeper. Hierbij werd die geraakt door de keeper en mocht Tim van der Werf aantreden om de penaltie te benutten. Dit gebeurde ook. Vervolgens domineerde rohda de wedstrijd en kreeg kansen op de 1-3 maar was het toch oegstgeest die na een mooi uitgespeelde aanval tot scoren wist te komen. Echter werd er weer voor buitenspel gevlagd maar de scheids was opnieuw zeker van ze zaak. Het stond 2-2 en de wedstrijd kon alle kanten op. De ruimtes werden groter en dit resulteerde in kansen over en weer. Rohda kreeg goede kansen op de 2-3 maar wist deze kansen helaas niet te benutten. Het was aangename pot om naar te kijken, gezien de kansen had rohda misschien meer recht op drie punten. Aanstaande zaterdag is rohda 1 vrij. Zaterdag 1 december komt haagse hout op bezoek. 

Pascal Hellingerwerf


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie