0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 wint weer zoals gebruikelijk!!
wed verslag5

Rohda 2 wint weer zoals gebruikelijk!!

Door Beheerder | 19 november 2012 | Nieuws

Op deze mooie zaterdagmiddag ving er weer een mooie wedstrijd aan. Rohda moest gaan winnen, omdat het tweede elftal dan te ver naar onder zakt waardoor het lastig zal worden in de eindstrijd. Coach Peter en zijn trouwe maat Ton hadden de volgende opstelling bedacht.

Bart (1), Luuk (2), Marius (3), Martin (4), Stefan (5), Wouter (6), Roy (7), Roel W (8), Baruch (9), Niels (10), Roel P (11)

Wissels: Patrick (12), Jaap (13), Jan (14), Edwin (15)

Rohda begon sterk aan de wedstrijd met dank aan Ton en Peter omdat ze het team voor de wedstrijd nog eens flink benadrukt hebben dat we vanaf minuut 1 met 200% scherpte aan de wedstrijd te beginnen. In de 10e minuut wist nieuwe aanwinst Roy Sneijder het doel al te vinden, het was een kluts situatie in de 16 van de tegenstander maar Roy hield ze neus fris en schoot de bal in het net. Daarna rond de 20e minuut was het weer raak dankzij Baruch die de bal achter de doelman wist te krijgen. In de 30e minuut was het weer raak voor Baruch die met twee goals extra weer hard uitloopt op zijn achtervolgers in de tante Corrie bokaal. Tegen het eind van de eerste helft dacht Rohda er iets te makkelijk over en schoten de koudekerkers nog een keer in het net van Rohda, nu dachten ze dat ze nog een kans hadden om te winnen maar dat was natuurlijk een absurde gedachte. In de tweede helft wist Roy nog eenmaal te scoren en zo was de einduitslag 4-1 voor Rohda. Rohda staat nu 3e in de competitie en 1 punt onder de nummer 2 Befair. Dus binnenkort is het tijd om plekje 2 te gaan veroveren.

Volgende week hebben we geen wedstrijd dus dat wordt nog een weekend extra nagenieten van de overwinning

Groet Jan v Dam

wed verslag5


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie