Home » Rohda F6 – Groeneweg F7
F6 17 nov 12

Rohda F6 – Groeneweg F7

Door Beheerder | 18 november 2012 | Nieuws

De derde wedstrijd van het seizoen tegen Groeneweg f7 uit Zevenhuizen. Na de eerste 2 wedstrijden te hebben verloren zou een overwinning wel leuk zijn.

Voorafgaand gehandicapt door een aantal zieken en afzeggingen kwamen we een paar spelers te kort. Derhalve wist Henri een 2-tal spelers van een ander f-team van Rohda ( welke net gespeeld hadden) te strikken om mee te doen.

Met Jim en Merrijn, vanuit het andere team, waren we op een juist aantal en konden we vertrekken naar Zevenhuizen.

Na een paar minuten spelen was het veldoverwicht van Rohda al zichtbaar en het eerste doelpunt bleef dan ook niet lang uit. Na de eerste helft was de stand 0-5 in het voordeel van Rohda ! In de 2e helft bleef het veldoverwicht in het voordeel van Rohda en meer doelpunten ‘hingen’ in de lucht. Na de vele doelpogingen werd de eindstand uiteindelijk 0-6 voor Rohda !!! Leuke wedstrijd mannen en op naar de volgende !!