0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 1 – Floreant 1
wedstrijdverslag 3

Rohda’76 1 – Floreant 1

Door Beheerder | 4 november 2012 | Nieuws

Afgelopen zaterdag mochten wij aantreden tegen de koploper, Floreant. Wij stonden 3 punten achter hen op een 3e plaats. Dit gegeven en de zeer zelfverzekerde uitspraken van Floreant gaven voldoende motivatie om een goed resultaat neer te zetten.

 

De 1e helft was het qua veldspel een redelijk gelijk opgaande wedstrijd. Het baltempo lag hoog en de duels werden fel gespeld. Wij hadden echter de beste mogelijkheden om tot scoren te komen. Arnoud schoot een keer voorlangs en was een keer net niet snel genoeg na een diepte pass van Pascal. Esli kon net niet afronden, nadat een bal voorlangs aan iedereen voorbij leek te gaan, maar de laatste verdediger nog net met een schampje van richting veranderde. En ook Pascal had een mogelijkheid, maar zijn aanname lukte net niet na een bekeken passje van Wim. Floreant zette hier alleen een balletje voorlangs tegenover. Zo hadden wij een voorspring verdient met de rust, maar bleef het 0-0.

 

Na de rust werd Floreant steeds sterker. De tweede bal was voor hun en wij kwamen steeds meer onder druk te staan. Floreant was twee keer dichtbij de 1-0. Jeroen hield de 1e en Jan-Willem met z’n gespierde torso de 2e. De beste kans voor ons was een hard schot van dichtbij van Dick na een aanval over links. Deze hield de keeper van Floreant knap. In de 80e minuut ging de 3e kans van Floreant er wel in. Nadat de behendige linksbuiten drie man bezighield kwam er een andere vrij, die scoorde. Hierna zijn wij vol naar voren gaan voetballen, maar konden wij niet meer gevaarlijk worden.

 

Zo hebben wij een dubbel gevoel overgehouden aan deze wedstrijd. Wij speelde, met name de 1e helft, erg goed tegen de nog ongeslagen koploper. Maar een punt hadden wij over de hele wedstrijd gezien wel verdiend.

Lang treuren kunnen we niet, want volgende week staat De Derby in en tegen Zwammerdam op het programma. Dit levert gegarandeerd spektakel op, dus tot volgende week!

 

Joost Kwakernaak

wedstrijdverslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie