0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 D1 – Schoonhoven D1
wed verslag4

Rohda’76 D1 – Schoonhoven D1

Door Beheerder | 12 november 2012 | Nieuws

Kwart over tien verzamelen, een uurtje later dan vorige week. Dus de mannen konden lekker een beetje uitslapen. Vandaag staat de wedstrijd tegen de huidige koploper op het programma, Schoonhoven D1 komt op bezoek in Bodegraven. D1 gaat spelen op het hoofdveld en terecht!! We starten met de volgende opstelling: Tim op het doel, achterin Tom, Koert, Victor en Dave. Op het middenveld Melvin, Wessel en Jeroen en voorin Allard,Tygo en Daniël.

 

De mannen hebben een goede warming-up en alles lijkt erop dat we er klaar voor zijn om onze huid aan de koploper zo duur mogelijk te verkopen. Toch was het in de eerste minuten nog niet zo scherp als in het vorige duel tegen Meerburg. Schoonhoven kreeg kansen, zelfs een bal op de lat. Na een minuut of tien kwam er meer evenwicht, we vonden elkaar wat beter en het voetbal kwam weer terug. Zonder iemand te kort te doen speelde hierin vooral Wessel een belangrijke rol. Hij sleurde en werkte weer op het middenveld als vanouds. Tom had het knap lastig tegen de lange en snelle rechtsbuiten van Schoonhoven en daar vandaan kwam ook voortdurend het gevaar bij hun. De eerste goal, halverwege de eerste helft, was er weer één van ongekende schoonheid. Onze Melvin heeft hier echt een patent op, op mooie doelpunten maken. Hij haalde buiten de zestien aan de rechterkant prachtig uit, 1-0 voor.Wedstrijd bleef tot aan de rust in evenwicht. Hans was tevreden, had weinig aanwijzingen nodig om de ploeg weer op scherp te krijgen voor de tweede helft. Drie wijzigingen in de ploeg. De gelukkig snel weer betere Siedrik, Marco en Jasper kwamen in de ploeg voor Tom, Wessel en Tygo. Mooie van dit team is dat welke wissels je ook doet, het niveau in het veld lijdt hier niet onder. Na ook nu weer een iets lastig begin, even wennen aan de nieuwe gezichten, herstelt D1 zich weer snel. We nemen het initiatief over en geven dat in de tweede helft niet meer weg. Mooi is ook dat we kansen creëren en uiteindelijk gaan er ook doelpunten vallen. De 2-0  vanuit een scrimmage die harde vechter Jeroen mooi intikt en de 3-0 via een prachtige loopactie en hard schot van de razendsnelle Jasper. Voorlopig betekent deze overwinning een eerste plaats in de poule.

 

Weer een terechte overwinning van een D1 wat steeds meer en beter functioneert als team. We weten beter wat er van ons gevraagd wordt in de posities waarin we staan. Als we zo doorgaan kan er nog veel moois volgen. Wel beide beentjes op de vloer en elke week weer keihard  voor  elkaar door t vuur gaan. Volgende week de uitwedstrijd tegen BVCB D2 om kwart over negen in Bergschenhoek. Vroeg op mannen dus op tijd naar je bed vrijdagavond!! U bent welkom om de helden weer te komen bewonderen!

Hans Lipsius

wed verslag4


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie