0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 deelt punten in boeiend duel

Rohda’76 deelt punten in boeiend duel

Door Beheerder | 18 november 2012 | Nieuws

Op bezoek bij Oegstgeest bleef Rohda’76 steken op een gelijkspel: 2-2. Daarmee deden de Bodegravers zichzelf tekort. ,,Het was een open wedstrijd met op zich een terechte uitslag, maar vlak voor tijd kregen wij goede kansen op een overwinning,’’ keek verdediger Jan Willem van der Marel terug op de boeiende confrontatie tussen de twee subtoppers.

Zeker voor de rust hadden de bezoekers de beste papieren. Rohda’76 domineerde. Het was dan ook niet echt verwonderlijk dat het team van Koos Disseldorp verdiend de leiding nam via Esli Westmaas. De razendsnelle middenvelder toverde na ongeveer 25 minuten de 0-1 op het scorebord. Een krappe marge die de blauwhemden slechts tien minuten mochten koesterden. Waar vriend en vijand bij een aanval van Oegstgeest aan buitenspel dachten, gaf de scheidsrechter de thuisclub vrije doorgang, 1-1.

alt

In de tweede helft eenzelfde spelbeeld. Oegstgeest trok zich terug op de eigen helft en dwong Rohda’76 op die manier in een aanvallende rol. Dat overwicht leverde de blauwhemden kansen op. En een doelpunt. Pascal Hellingerwerf kon alleen via een overtreding binnen de zestien worden afgestopt. De toegekende strafschop benutte captain Tim van der Werf onberispelijk, 1-2. Toch kon Rohda’76 geen drie punten meenemen naar Bodegraven. De defensie liet zich nog een keer verrassen, 2-2. In de laatste tien minuten kreeg Rohda’76 nog enkele fraaie mogelijkheden, maar aan de stand veranderde niets meer.

Komende zaterdag staat er geen competitiewedstrijd op het programma. Een week later – op zaterdag 1 december – neemt Rohda’76 het thuis op tegen Haagse Hout.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie