0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 heerst in derby

Rohda’76 heerst in derby

Door Beheerder | 11 november 2012 | Nieuws

In en tegen Zwammerdam toonde Rohda’76 zich oppermachtig. Luttele kilometers van het eigen complex namen de Bodegravers genoegen met een 0-3 overwinning. Een zege die veel royaler had kunnen uitvallen. Niet voor niets sprak trainer Koos Disseldorp na afloop van de derby van een terechte zege. De oefenmeester, in het verleden nog als speler en trainer verbonden aan ‘Damme’, zag zijn ploeg vooral in de eerste helft domineren. Een overwicht dat voldoende kansen opleverde, maar op wonderbaarlijke wijze bleven treffers uit. Drie keer stond het aluminium Bodegraafs succes in de weg.

alt

In het tweede wedstrijddeel speelde Rohda’76 minder dominant, maar toen vonden de blauwhemden wel de weg naar het net. Met onvrijwillige assistentie van de Damse doelman. Die kon een schot van Dick van Dam niet onder controle krijgen. Joost Kwakernaak kon dat wel waarderen en tikte het leer van dichtbij binnen, 0-1. Daarna mocht Van Dam zelf de score verdubbelen, 0-2. Het slotakkoord kwam van Pascal Hellingerwerf. De getalenteerde middenvelder joeg een vrije trap op indrukwekkende wijze in de kruising, 0-3.

alt

Door de overwinning heeft Rohda’76 zich stevig op de derde plaats genesteld. De achterstand op koploper Floreant blijft zes punten. Het verschil met Be Fair, de nummer twee van de ranglijst, bedraagt drie punten. Zaterdag speelt Rohda’76 weer uit. Dit keer in en tegen Oegstgeest. De wedstrijd in de duin- en bollenstreek begint om 14.30 uur.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie