0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 in de wachtkamer

Rohda’76 in de wachtkamer

Door Beheerder | 4 november 2012 | Nieuws

In een rechtstreekse confrontatie is Rohda’76 er niet in geslaagd langszij te komen bij koploper Floreant. Tien minuten voor tijd maakte de lijstaanvoerder het enige doelpunt van de wedstrijd, 0-1. En daarmee sloegen de Boskopers met succes een aanval op de koppositie af. Rohda’76 moet na de nederlaag voorlopig genoegen nemen met een plaats in de wachtkamer. Het verschil tussen de twee ploegen bedraagt nu zes punten in het voordeel van Floreant.

alt

Zeker in de eerste helft had de thuisclub mogelijkheden om Floreant op de eerste competitienederlaag te trakteren. Wim van der Neut, Arnoud Troost en Esli Westmaas doken kansrijk voor het doel op, maar de ongeslagen koploper haalde zonder kleerscheuren de thee. ,,De eerste helft was voor ons, de tweede voor Floreant.’’ vatte trainer Koos Disseldorp de kanteling van het spelbeeld na de rust samen. Toen hadden de gasten namelijk het beste van het spel. ,,Maar de competitie wordt niet vandaag beslist. De komende vier weken zijn bepalend voor onze plek op de ranglijst,’’ voorspelt Disseldorp.

alt

Aanstaande zaterdag speelt Rohda’76 de uitwedstrijd in en tegen Zwammerdam. De wedstrijd tegen ‘Damme’ begint om 14.30 uur.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie