Home » Zaterdag 10 november : De cijfers en foto’s
R1 10 nov 12

Zaterdag 10 november : De cijfers en foto’s

Door Beheerder | 10 november 2012 | Nieuws

De resultaten vielen deze zaterdag wat tegen. Van de 33 wedstrijden werden er maar 11 gewonnen, er waren 5 gelijke spelen en er werd 17 maal verloren. We maakte maar 72 doelpunten en we kregen er 87 tegen.

Rohda 1 was oppermachtig in en tegen Zwammerdam, voor de rust had het al 4 of 5 nul kunnen staan. Het is dat de keeper een engeltje op de lat had zitten. Diverse malen werd de lat en paal getroffen. Na de rust waren het Joost – Dick en Pascal die de doelpunten maakte en zodoende de dik verdiende overwinning binnen haalde.

Het tweede elftal speelde met 1-1 gelijk tegen Zevenhoven 3. Rohda 3 verloor dure punten door de derby tegen Bodegraven 1 met 2-1 te verliezen. Rohda 4 kreeg voetballes van SJZ 1 met 6-1 werd er verloren. Rohda 6 verloor met 4-2 van Alphia 5 en Rohda 7 verloor met 2-1 van BVCB 9

Vrouwen 1 verloren met 5-1 van RKDES VR1. Helaas blijven de vrouwen op de laatste plaats staan met 1 punt

Rohda A1 verloor met 3-0 van DSVP A1. De B1 was met 6-0 te sterk voor Jodan Boys B3. Rohda D1 speelde een prima wedstrijd tegen Schoonhoven D1. Door de 3-0 overwinning staat de D1 nu aan de leinding. Rohda E1 verloor met 5-0 van Be Fair E2. De F1 won met 8-1 van Moerkapelle F1

Rohda 1 wint zeer overtuigend met 3-0 van Zwammerdam 1