Door Beheerder | 10 november 2012 | Nieuws

Op deze regenachtige zaterdag mochten wij aantreden tegen Zevenhoven 3, de nummer 4 op de ranglijst.

De opstelling: Bart, Rik, Martin, Mark, Stefan, Nick, Wouter Niels, Roel, Baruch en Chris

Wissels: Edwin, Luuk, Jaap

De eerste minuten van de wedstrijd werd direct duidelijk dat we het moeilijk zouden krijgen deze middag. Het geroutineerde Zevenhoven 3 was in de beginfase sterker in balbezit en wisten de ruimtes goed te benutten. Daarentegen leden wij veel balverlies en hadden het moeilijk de bal in de ploeg te houden. Een ingooi leidde de 1-0 achterstand in. De spits van Zevenhoven mocht gemakkelijk doorlopen in ons strafschopgebied en Martin moest ingrijpen. De gegeven penalty werd onberispelijk binnengeschoten, 1-0.

Dit leek een wake-up call voor Rohda. Het positiespel oogde verzorgder en we voetbalden meer op de helft van Zevenhoven. Net voor rust viel de verdiende gelijkmaker. Na goed doorgaan van Baruch, kon Chris binnenschieten. 1-1.

De 2e helft had een eenzijdig karakter. Rohda viel aan, Zevenhoven verdedigde. Echter werden er te weinig kansen gecreëerd om het Zevenhoven lastig te maken en de drie punten mee naar huis te nemen. Zoedoende werd er met 1-1 gelijkgespeeld, wat voelde als een verlies.

Niet getreurd, volgende week weer een herkansing!! Tot dan.