0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Eitje voor Rohda’76, 6-2

Eitje voor Rohda’76, 6-2

Door Beheerder | 2 december 2012 | Nieuws

Het kostte Rohda’76 weinig moeite om Haagse Hout met lege handen naar de residentie terug te sturen. Na een 2-0 ruststand finishten de Bodegravers vrij eenvoudig met 6-2. De toeschouwers moesten een kwartier wachten op de openingstreffer. Joost Kwakernaak kreeg het leer op een presenteerblaadje van Esli Westmaas, 1-0. Vijf minuten later lag nummer twee  al in het net. De mee opgekomen Tim van der Werf reageerde attent toen de Haagse sluitpost een vrije trap van Dick van Dam niet onder controle kreeg, 2-0.

Net na de thee mocht Dick van Dam zelf de hoek uitzoeken na goed voorbereidend werk van opnieuw Esli Westmaas, 3-0. De snelle middenvelder zorgde zelf voor 4-0. Na een uur spelen werd Arnoud Troost in de zestien vastgehouden. Aanvoerder Tim van der Werf voltrok vanaf elf meter het vonnis, 5-0. Daarna speelde de thuisclub slordig. Daardoor konden de Hagenaars twee keer wat terug doen, 5-2. Het slotakkoord kwam van Rohda’76. Dick van Dam maakte met een fraai uitgevoerde vrije trap het half dozijn treffers vol, 6-2.

Door de driepunter en de verrassende nederlaag van Roodenburg bij hekkensluiter Ariston, heeft Rohda’76 nu de derde plaats op de ranglijst weer in handen. Aanstaande zaterdag gaat Rohda’76 op bezoek bij DWO. De wedstrijd in Zoetermeer begint om 14.30 uur.

alt

Rohda-aanvoerder Tim van der Werf in duel om de bal.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie