0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Naamplaatje
CvH ledenbord maart 2013 768x1024

Naamplaatje

Door Beheerder | 3 december 2012 | Nieuws

 

CvH ledenbord maart 2013 768x1024Wie lid wordt van de Club van Honderd verdient een eervolle vermelding. Iedere weldoener krijgt namelijk een naamplaatje op het ledenbord van de Club van Honderd. Dat bord hangt in de kantine, direct links bij binnenkomst.

Hij of zij ontvangt ook de uit te geven nieuwsbrieven. Daarin wordt veelal melding gemaakt van de besluiten van de jaarvergadering en de voortgang van de projecten. Op dit moment schommelt het ledenaantal rond de 100.

Geeft u ons de vijf(tig)?
Kunnen wij u de hand schudden en begroeten als nieuw lid van de Club van Honderd dat jaarlijks € 50,- overmaakt? Gewoon een mailtje sturen met daarin de uw gegevens is voldoende, stuur deze dan naar: marcelking71@hetnet.nl.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie