0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda ’76 2 morst belangrijke punten!!
wed verslag

Rohda ’76 2 morst belangrijke punten!!

Door Beheerder | 5 december 2012 | Nieuws

Op deze wat somberachtige zaterdagmiddag stond Hazerswoudse Boys op het programma voor het tweede elftal van Rohda 76. Om niet verder naar beneden te zakken en bovenin mee te blijven draaien, moesten wij deze wedstrijd winnen. Coach Peter had twee weken terug al gezegd dat we de laatste drie wedstrijden voor de winterstop negen punten moeten pakken. Twee weken terug heeft het tweede gewonnen en afgelopen week hadden wij vrij dus vandaag was het zeker de bedoeling dat we zouden winnen. Peter had al gezegd voor de wedstrijd dat dit een lastige pot zou worden, omdat het eerste van Hazerswoudse Boys niet speelt zullen er spelers van het eerste met het tweede meedoen. Dit was dan ook het geval.

Opstelling:

Bart (1), Jan (2), Mark (3), Martin (4), Stefan (5), Wouter (6), Bos (7), Roel (8), Baruch (9), Niels (10), Nick (11)

Wissels: Patrick (12), Jaap (13), Luuk (14), Ruben (15)

Deze wedstrijd zijn we sterk begonnen. We hebben veel kansen gehad en waren zeker beter. Nick Winkel had binnen 15 minuten al twee goede doelpogingen bijna benut met een goal. De eerste doelpoging was een snel schot uit de draai genomen door een goede combinatie van Roel en Baruch, waardoor de bal uiteindelijk bij Nick belande. De tweede doelpoging van Nick was uit een corner.

De tweede helft verliep in het begin net zo als de eerste helft. Na 60 minuten scoorde Baruch de 1-0 na een goed uitgespeelde counter waarbij Nick de aangever was. Daarna kwam Rohda in een wat mindere fase, waarbij Hazerswoudse Boys in de tachtigste minuut de 1-1 scoorde. Rohda had nog wel een paar goede kansen maar het mocht niet baten. In de negentigste minuut ging het tweede bijna met z’n allen naar voren, omdat wij een vrije trap hadden. Uit deze vrije trap belande de bal bij de doelman van Hazerswoudse Boys waardoor zij een snelle counter benutte met de eindzege 1-2.

Volgende week staat er weer een wedstrijd op het programma. Dit zal de laatste zijn voor de winterstop. Deze uitwedstrijd moet uiteraard gewonnen worden en zullen dit ook zeker in onze oren knopen.

Groeten,

Jaap

wed verslag


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie