Home » Rohda F6 – Moordrecht F6
F6 15 dec 12

Rohda F6 – Moordrecht F6

Door Beheerder | 23 december 2012 | Nieuws

De laatste wedstrijd voor de winterstop. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Het was droog met somstijden een magere zonnetje. Prima voetbalweer !!

De tegenstander was moordrecht . De mannen hadden er zoals altijd weer zin in en we waren als tegenstanders zeker aan elkaar gewaagd. Het spel ging heen en weer maar halverwege de eerste helft opende Jonathan de score en het eerste doelpunt van Rohda was een feit. Dit smaakte naar meer en niet veel later scoorde Jonathan zijn 2e doelpunt. De tegenstander liet dit niet op zich zitten en scoorde een doelpunt tegen waarmee we de rust in gingen met een voorsprong van 2-1.

De tweede helft hielden we de draad vast waarmee we geëindigd waren en liet Justin de derde treffer op zijn naam schrijven. De tegenstander liet dit wederom niet op zich zitten en scoorde de 3-2 waarmee de wedstrijd spannend bleef.

Rohda zette een tandje bij en even later scoorde Jorrit zijn eerste doelpunt van de wedstrijd (4-2). De mannen bleven aandringen en Jorrit vond nog 2 maal het doel en zette hiermee een heuse hattrick op zijn naam !!

Er hing nog meer in de lucht maar de doelman van de tegenpartij voorkwam een grotere voorsprong. De eindstand bleef uiteindelijk 6 -2 voor Rohda.

Leuke wedstrijd en na de winterstop deze lijn doorzetten mannen !!