0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » ROHDA’76 1 – HAAGSE HOUT 1
wed verslag 3

ROHDA’76 1 – HAAGSE HOUT 1

Door Beheerder | 2 december 2012 | Nieuws

Zaterdag 1 december stond er een thuiswedstrijd tegen Haagse Hout op het programma. Met een onverwachte wijziging in het team (Stefan van Daalen voor Max Heij die een beetje ziek zwak en misselijk was) begonnen we de wedstrijd met 1 doel: de 3 punten blijven in bodegraven.

met uitblinker Esli Westmaas in het team hadden we een redelijk makkelijke middag,eerst zette hij Joost na een mooie actie voor een leeg doel en in de tweede helft mocht Dick van Dam scooren en om het dan helemaal goed af te maken scoorde Esli zelf ook nog maar even een schitterende goal. Captain Tim van de Werf mocht ook 2 keer scoren. eerst na attent reageren op een vrije trap van Dick van Dam die de keeper niet goed kon verwerken en in de 2e helft een strafschop na een schwalbe van Pascal Hellingenwerf.

dick van dam mocht ook nog even zijn kwaliteiten laten zien door een vrije trap hard en geplaatst in de boven hoek te schieten.

Wat wel een smet was op de wedstrijd waren de 2 tegen goals. Niet nodig tegen deze tegenstander, omdat ze buiten wat voor zetten geen fatsoenlijke kans gecreerd hadden.

al met al dus een makkelijke middag met man of the match Esli Westmaas.

Volgende week spelen we de laatste wedtrijd van het kalenderjaar tegen DWO uit waar we hopen op 3 punten zodat we met een goed en zelf verzekerd gevoel de winterstop in kunnen om vervolgens de competie te hervatten uit tegen be fair. We hopen een jullie support om dit te kunnen realiseren.


Jaap Veldhuijzen
wed verslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie