0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 3 – TAVV 3
wed verslag4

Rohda’76 3 – TAVV 3

Door Beheerder | 17 december 2012 | Nieuws

Met een brede selectie van maar liefst 16 man traden de mannen van succescoach Jan-Pieter van der Laarse aan tegen een directe concurrent voor de titel, TAVV 3. Van te voren waren er goede afspraken gemaakt. Iedereen wist wat er op het spel stond, het welbekende ‘herbstmeisterschaft’. Dit zou de eerste prijs betekenen in de nog prille trainerscarrière van coach Jan-Pieter. Na een felle warming-up en een motivatiespeech van de coach kon de wedstrijd beginnen. Zowel Rohda als TAVV kwamen sterk uit de startblokken. Er waren kansen over en weer, maar de grootste kans was voor Baruch Bouwman. Na goed voorbereidend werk van Senad Cerimovic had Baruch de bal voor het intikken, maar schrok van de tijd die hij kreeg om af te ronden. Hierna volgden nog enkele kleine speldenprikjes door de bonkige, maar ook technische spits van TAVV, maar door het uitstekende verdedigende werk van Thomas Kalkman en Rik Ouwendijk bleef het slechts bij enkele rollertjes die makkelijk opgepakt konden worden door onze sterkeeper Renaldo van Poelgeest. Na een prima combinatie tussen Senad en Baruch kon Baruch voorzetten op Joël, die de bal voor het intikken had. Helaas stond de keeper van TAVV op de goede plek en redde op miraculeuze wijze zijn team van een 1-0 achterstand. Senad ontving hierna nog een goede pass van Ard van Dam en leek de 1-0 op zijn slof te hebben, maar ook hier stond de keeper van TAVV weer op de goede plek. Uiteindelijk kwam de verdiende 1-0 voorsprong voor Rohda uit een corner van Senad die precies op het hoofd van Baruch terecht kwam en knap binnen kopte. Dit was tevens de ruststand.

In de rust besloot coach van der Laarse al zijn 5(!) wisselspelers in te brengen, een gewaagde beslissing. Al snel besloot Rohda zich in te graven, wat uiteindelijk tot de 1-1 leidde. Een vrije trap van TAVV ging erin, dit kwam mede doordat de muur niet goed stond. Renaldo had in de tussentijd de ploeg van van der Laarse goed op de been gehouden met enkele katachtige reflexen. Hierna probeerde Rohda de draad weer op te pakken, maar kwam het op een 2-1 achterstand. Coach van der Laarse besloot in te grijpen en bracht Jaap van Dam en Joël Branger weer in. Dit pakte goed uit, door een prima vrije trap vanaf de zijkant kon onze koning kluts en captain, Tom Kleuver(Olof Mellberg) de bal simpel binnentikken. Nog geen minuut later kon de spits van TAVV uit een individuele actie zorgen voor de 2-3. Met nog maar 10 minuten op de klok begon de tijd te dringen voor de mannen van Van der Laarse. Uiteindelijk was het onze ‘killer’ Baruch Bouwman die uit een prachtige voorzet van Joël op fantastische wijze de welverdiende 3-3 binnen kon koppen. Hierdoor is de schade beperkt gebleven voor Rohda’76 3. Helaas won Sportlust haar wedstrijd uit bij ARC, waardoor coach van der Laarse nog eventjes moet wachten op de eerste prijs in zijn nog jonge trainerscarrière.

Senad Cerimovic

Opstelling: 4-4-2

Doelman: Renaldo van Poelgeest

Verdedeging: Luuk Laurens – Thomas Kalkman – Rik Ouwendijk – Bram Koole

Middenveld: Joël Branger – Stefan Nap – Jaap van Dam – Ard van Dam

Aanval: Baruch Bouwman – Senad Cerimovic

Wissels: Ferdi Havenaar – Coen van Meijeren – Reinder van Meijeren – Jos Koole – Tom Kleuver

Groet,
Senad Cerimovic

wed verslag4


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie