0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 Business Club bij Oranje
Logo RBC

Rohda’76 Business Club bij Oranje

Door Beheerder | 3 december 2012 | Nieuws | RBC

De onlangs opgerichte Rohda’76 Business Club (RBC) heeft de voorbereiding van Oranje aangegrepen voor een eerste netwerkbijeenkomst. Het 20-koppige gezelschap bezocht vorige week woensdag de oefeninterland Nederland-Slowakije.

Voorafgaand aan het bezoek in de Rotterdamse Kuip, prikten de ondernemers en middenstanders een vorkje in restaurant Anders. Hans Hoogenboom, ook lid van de RBC, stelde een bus beschikbaar om de Bodegravers naar het stadion te rijden. Voorzitter Erik Dijk is tevreden over de eerste samenkomst. ,,De leden waren aangenaam verrast door de gevarieerde samenstelling van de groep en de nuttige gesprekken die daar uit voortkwamen,’’ aldus de preses. Dat Nederland het vriendschappelijke potje met 2-0 won, was een mooie bijkomstigheid. Er melden zich nog steeds partners (leden) voor de RBC. Die komt enkele keren per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Zoals vorige week woensdag bij Oranje.
Logo RBC


Activiteiten

 • Mar 02

  Cabauw 1 - Rohda '76 1

 • Mar 09

  Rohda '76 1 - Groeneweg 1

 • Mar 16

  Perkouw 1 - Rohda '76 1

  Activiteit

 • Mar 23

  Rohda '76 1 - VEP 1

meer activiteiten

Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

  Word nu lid van Rohda

  en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

  Meer informatie