Home » ROHDA76 D1- ASW D1
wedstrijdverslag 4

ROHDA76 D1- ASW D1

Door Beheerder | 16 december 2012 | Nieuws

Na twee weken kunnen we weer. We hadden wat goed te maken na de verloren bekerwedstrijd tegen Soccer Boys. In die wedstrijd zagen we een prima spelend ROHDA maar het scoren bleef in deze wedstrijd achterwege. Nu weer de competitie waarbij we de koppositie moesten verdedigen. Altijd Strijdbaar Waddinxveen die middenmoot staat is de volgende tegenstander. We beginnen in de volgende opstelling: Op doel Tim, verdediging Thom, Marco, Viktor en Dave. Op het middenveld Daniel, Wessel en Melvin en voorin Jasper, Allard en Tigo. Opdracht was om scherp te starten en de tegenstander direct het gevoel geven dat er niets te halen valt. Goede warming up is nodig want het was erg fris. Al direct maakt de ploeg de bedoelingen van deze wedstrijd duidelijk. Al in de eerste minuut komt Allard na een prima pass van Tigo alleen voor de keeper. In eerste instantie heeft deze de bal nog maar een klein foutje later kan Allard de bal in het hoekje tikken, 1-0. Dit foutje is echt het enige foutje van deze geweldenaar op doel in ASW. Want wat een prachtige reddingen maakte deze kerel vooral in de eerste helft. Toch moeten we ook eerlijk zijn dat onze mannen niet scherp waren in de afwerking en af en toe te veel gingen voor eigen succes. Ook werd niet altijd de beste oplossing gekozen. Ook in de afwerking was t onrustig. Daardoor stond het in de rust gewoon nog maar 1-0 en de voorhoede van ASW beschikte over een paar snelle vaardige mannen. Tweede helft begon met Koen op de plek van Thom en Siedrik op de plek van Daniel. Gelukkig had D1 de aanwijzingen van Hans en Kees begrepen. Vooral bij de spelhervatting kwam er meer druk en de combinaties liepen beter. Een eigen doelpunt van ASW betekende de bevrijdende 2-0. Na die goal ging het snel. Melvin zorgde voor de 3-1 en Allard de 4 en 5-0. In de tweede helft zijn we niet meer in de problemen gekomen. Daarnaast zag je meer rust in de afwerking en goed combinatievoetbal. Nog één wedstrijd, komende maandag tegen de dames van de KNVB. Daarna gaan we lekker van de feestdagen genieten. En na afgelopen zaterdag staan we er nog beter voor omdat de concurrentie punten morsten. Als Herbstmeister de winterstop in. Als we zo doorgaan belooft t nog veel goeds. Maar de eerste helft maakte duidelijk dat het niet vanzelf komt!!

Komende maandag de laatste wedstrijd, komt allen!!!