0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 naar DWO

Rohda’76 naar DWO

Door Beheerder | 10 december 2012 | Nieuws

De laatste wedstrijd van dit kalenderjaar speelt Rohda’76 zaterdag 15 december in Zoetermeer. Daar is DWO gastheer van de Bodegravers. De wedstrijd, die om 14.30 uur begint, stond eigenlijk voor afgelopen zaterdag op de wedstrijdkalender. Maar vanwege de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen uit Almere laste de KNVB een weekend van bezinning in en schrapte alle 33.000 amateurwedstrijden.
DWO bezet de vijfde plaats, twee plekken lager dan Rohda’76. Sinds kort kan coach Koos Disseldorp weer een beroep doen op Chris Nap. Een nare blessure hield de topscoorder van het afgelopen seizoen een half jaar langs de kant. In de laatste twee wedstrijden pakte Nap zijn speelminuten weer mee. Mogelijk dat de spits tegen DWO in de basis begint. Tegenover de terugkeer van Nap staat de blessure van Wim van der Neut. De vaardige aanvalsleider kampt met rugproblemen. Winst voor het team van Disseldorp is geboden als het aansluiting wil blijven houden met koploper Floreant en Be Fair, de nummer twee van de ranglijst. Laten die twee ploegen elkaar nu net aanstaande zaterdag treffen in Waddinxveen.

alt

Foto: Rohda-coach Koos Disseldorp.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie