Home » Rohda’76 sluit af met remise

Rohda’76 sluit af met remise

Door Beheerder | 16 december 2012 | Nieuws

Het is Rohda’76 niet gelukt het kalenderjaar winnend af te sluiten. In Zoetermeer bleven de blauwhemden tegen gastheer DWO steken op 2-2. Een gelijkspel dat overigens pas in de laatste minuut gestalte kreeg. Toen drukte Arnoud Troost de gelijkmaker tegen het net. Diezelfde Troost had zijn ploeg halverwege de tweede helft ook al aan een 0-1 voorsprong geholpen. Via een strafschop kwam de thuisclub langszij en nam kort daarna zelfs de leiding over.

Na afloop van de wedstrijd maakte Koos Disseldorp aan zijn spelers bekend dat hij aan het einde van dit seizoen vertrekt bij Rohda’76. Dat is besloten in goed overleg tussen hem en het clubbestuur. Daarmee komt er een einde aan een samenwerking van drie jaar. Een tijd waarop beide partijen met voldoening terugkijken. Disseldorp slaagde er tijdens zijn eerste seizoen bij Rohda’76 al in om te promoveren van de vierde naar de derde klasse. In de voorbije competitie wisten Disseldorp en zijn spelers het derdeklasserschap veilig te stellen. Dit seizoen draait het team mee in de top van de derde klas en houdt het kansen op het behalen van de nacompetitie. De komende periode gebruikt Rohda’76 om een opvolger voor Disseldorp te contracteren.

alt

Arnoud Troost (rood shirt) was namens Rohda’76 op dreef en scoorde beide treffers.