voetbal plaatje speler rohda

ASW F3 Waddinxveen – Rohda’76 F6

Door Beheerder | 14 januari 2013 | Nieuws

Zaterdag 12 januari 2013, de eerste winterdag voor 2013.

Tijd voor de eerste wedstrijd na de winterstop. We moesten om 09:15 ‘uit’ spelen tegen de koploper in onze groep: ASW F3 uit Waddinxveen. Het was droog maar wel fris !!

Nadat we ons warm hadden aangekleed begonnen we met goede moed aan de wedstrijd.

ASW drong gelijk al aan en na 3 minuten stond we achter (1-0)

Het lijkte wel of de mannen weer ff aan elkaar moesten wennen, zo na de winterstop, want na 11 min. kregen we de tweede tegentreffer om onze oren(2-0).

De mannen hervonden zich en Justin en Jorrit kwamen beide een keer oog in oog met de keeper van ASW. Maar de keeper dacht anders en behield de nul voor zijn club.

ASW drong wederom aan en even later werd het 3-0.

Op slag van rust vond Jorrit toch nog het doel en bracht de ruststand op 3-1.

Na de rust werd het al binnen een minuut 4-1 voor ASW. Rohda was de minuten erna de gevaarlijke ploeg en Jorrit vond bijna 2 X achtereen het doel.

Helaas kwamen hier geen doelpunten uit voort.

ASW liep vervolgens vrij snel uit naar een comfortabele voorsprong van 8-1 waarbij met name de genomen hoekschoppen van ASW gevaarlijk en doeltreffend waren.

Aan het einde van de wedstrijd kwamen Jonathan en Jorrit samen voor het doel van ASW en brachten de eindstand toch nog op 8-2.

ASW was zeker de betere ploeg maar toch goed partij gegeven mannen !