0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Bezoek RBC aan Studio Sport op video
Logo RBC

Bezoek RBC aan Studio Sport op video

Door Beheerder | 18 januari 2013 | Nieuws

 {youtube}WtpUCmUJgck{/youtube}

Film dankzij Danny de Vries

 

,,Een uniek kijkje in de keuken van Studio Sport,’’. Dat kregen de leden van de Rohda Business Club eind vorig jaar. En dat willen we u natuurlijk niet onthouden. Met dan aan Danny de Vries is te zien hoe het het 23-koppige gezelschap, onder begeleiding van Kees Jongkind, wordt rondgeleid door de studio. Zo zijn meerdere presentatoren en analisten te zien en ook nog aan het woord. 
 
De RBC komt enkele keren per jaar bijeen. De ene keer staat een actueel thema centraal, de volgende keer ligt meer de nadruk op een activiteit met een ontspannen en ongedwongen karakter. Naast voorzitter Erik Dijk bestaat het bestuur uit Marco Kastelein (Planje Accountants), Willem Zuyderduyn (Rabobank) en Wulfred Beijeman (Kubus). Wie meer informatie wil kan contact opnemen met Erik Dijk. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-22526339 of e.dijk@casema.nl

 

 

Logo RBC

 

 


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie