0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Overlijden Maarten de Bruin

Overlijden Maarten de Bruin

Door Beheerder | 22 januari 2013 | Nieuws

Ons bereikte het droevige bericht dat Maarten de Bruin is overleden bij een noodlottig ongeval tijdens het uitoefenen van zijn hobby. Maarten is de vader van Marc, voor velen van ons beter bekend als ‘Mini’. 

Marc speelde in de jeugd in de eerste selectieteams van alle leeftijden en altijd kon je een beroep doen op de familie de Bruin, of het nou was om te rijden, vlaggen, tenues wassen of gewoon supporteren. Bij de meeste wedstrijden stonden ze wel langs of op het veld.

Maarten was zelf een fervent voetballer bij het Zegveldse Siveo, maar er werd altijd een oplossing gezocht om toch te kunnen kijken bij Marc. Ook toen Marc naar de senioren ging en in het tweede terecht kwam bleven zij trouw de wedstrijden van Marc volgen. 

Marc voetbalt inmiddels niet meer vanwege een verhuizing voor de studie naar Groningen en is nu actief aan het wielrennen. Toen Wijno in december sprak met Maarten gaf hij aan apetrots te zijn op zijn kinderen. Helaas moeten zijn vrouw Lucie en de kinderen Marc en Marion door dit noodlottige ongeval haar man en hun vader missen.

 

S.V. Rohda’76 wenst de familie en alle nabestaanden heel veel sterkte en kracht toe om dit zo moeilijke verlies te verwerken.

Rouwkaart Maarten de Bruin

 

Bron: www.siveo.nl

De familie heeft laten weten dat er vrijdagavond 25 januari gelegenheid is tot condoleren van 19.00 uur tot 21.00 uur in “Het Centrum”, Spoorstraat 11 in Bodegraven, ingang via de kerk.

 

Zaterdag 26 januari is er om 13.30 uur een afscheidsdienst in de Ontmoetingskerk, Spoorstraat 11 in Bodegraven. Daarna zal Maarten worden begraven op de begraafplaats van de RK-kerk in de Meije (na de begrafenis geen gelegenheid tot condoleren).

 

Bestuur S.V. Rohda’76

Overlijden1


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie