0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda-website: meer dan een half miljoen klikken

Rohda-website: meer dan een half miljoen klikken

Door Beheerder | 20 januari 2013 | Nieuws

In 2012 klikten ruim 130.000 unieke bezoekers op www.rohda76.nl. Die ‘bladerden’ vervolgens verder op de Rohda-website. Gezamenlijk zorgden zij voor meer dan een half miljoen bezoekjes aan de diverse Rohda-pagina’s. Ook jongeren weten via www.facebook.com/Rohda76 hun weg naar de vereniging te vinden. ,,Dat loopt inderdaad heel goed,’’ weet Rohda-webmaster Kees van der Wilk. Het voetbalprogramma voor het komend weekend, een impressie van de nieuwjaarsreceptie, de topscorerslijst, de stand van het eerste elftal, het bardienstrooster. Noem het en je vindt het op www.rohda76.nl. De leden van de Bodegraafse voetbalvereniging en andere bezoekers zijn altijd slechts één muisklik verwijderd van de informatie die zij zoeken. En dat is vooral de verdienste van Van der Wilk. ,,Ja, ik ben er iedere dag wel mee bezig. Ik probeer alles zo actueel mogelijk te houden. Op zaterdagavond staan alle uitslagen op de site,’’ De ijverige webmaster houdt het ‘digitale clubblad’ niet alleen actueel, hij zorgt ook voor een belangrijk deel voor het beeldmateriaal. Dat maakt het voor bezoekers alleen maar aantrekkelijker naar Rohda’76 te surfen. Iedere zaterdag loopt Van der Wilk namelijk met zijn camera langs de velden. Van veel Rohda-elftallen legt hij spelmomenten vast en plaatst die op de site. Ook maakt hij de actiefoto’s bij het eerste elftal. Die prijken regelmatig in de lokale media. Het werk van de nijvere vrijwilliger is niet voor niets. Het aantal unieke bezoekers in januari loopt al richting 20.000. Die bezochten bijna 50.000 pagina’s op de Rohda-website. Voorwaar geen kleinigheid. Uiteraard beschikt Rohda’76 ook over een twitteraccount: @ROHDA76. Via dit clubmedium verspreiden Benjamin Rutjens en Danny de Vries in 140 leestekens alle nieuwsfeiten.

alt

Foto: Webmaster Kees van der Wilk: ,,Ik probeer alles zo actueel mogelijk te houden.’’


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie