0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 contracteert Kluivers

Rohda’76 contracteert Kluivers

Door Beheerder | 6 januari 2013 | Nieuws

Edwin Kluivers gaat in augustus aan de slag als nieuwe trainer van Rohda’76. De 45-jarige Leiderdorper volgt Koos Disseldorp op. Die heeft er dan drie seizoenen opzitten bij de Bodegraafse derdeklasser.
 

alt

Edwin Kluivers, de nieuwe trainer van Rohda’76
 

Momenteel staat Kluivers aan het roer van vierdeklasser Hazerswoudse Boys. Eerder trainde hij het Leidse Lugdunum. Op zijn conduitestaat prijkt ook het oefenmeesterschap bij de jeugd van Voorschoten en UVS. Als speler kwam Kluivers uit voor UVS, Lugdunum en Rijnland. ,,Rohda’76 heeft een goede selectie waarmee Koos Disseldorp prima werk heeft geleverd. Ik heb er erg veel zin in om met deze groep te gaan werken,’’ neemt Kluivers alvast een voorschotje op zijn nieuwe dienstverband. Overigens is Kluivers niet helemaal onbekend met Rohda’76. Vorig seizoen viel hij een half jaartje in als trainer van de B1-junioren. Daaraan bewaart hij nog warme herinneringen. ,,Het voelt als een beetje thuiskomen,’’ besluit Kluivers.
Ed Plomp, bestuurslid technische zaken, kijkt uit naar de samenwerking met de ambitieuze nieuwkomer. ,,De selectie heeft onder leiding van Koos Disseldorp veel vooruitgang geboekt. Wij verwachten dat Edwin Kluivers de juiste trainer is om daar een passend vervolg aan te geven.’’


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie