0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda’76 huldigt beste kalenderverkopers

Rohda’76 huldigt beste kalenderverkopers

Door Beheerder | 14 januari 2013 | Nieuws

Aan de kalenderactie die Rohda’76 onlangs afsloot hield de vereniging 4.000 euro over. Dat mooie resultaat dankt de voetbalclub vooral aan de jongens en meisjes die op pad gingen om de kalenders aan de man te brengen. Drie deden dat ontzettend goed. Erik Sloof (F3) wist zelfs 31 kalenders te slijten. Dat leverde hem twee toegangsbewijzen op voor een eredivisiewedstrijd naar keuze. Britt van der Lugt (E4) kwam tot 16 exemplaren. Marc Janmaat (F6) scoorde 13 kalenders. Deze twee gingen met een cadeaubon naar huis. Voor iedere verkochte kalender ontvingen de spelers en speelsters een lot van Rohda’76. De trekking tijdens de nieuwjaarsreceptie leverde drie winnaars op, te weten Quinten Schaap, Erik Sloof en Finn de Wekker. Die mochten elk een leren wedstrijdbal mee naar huis nemen. De opbrengst van de kalenderactie gebruikt Rohda’76 voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers.

alt

De beste kalenderverkopers vlnr: Erik Sloof, Britt van der Lugt en Marc Janmaat.


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie