0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Schoonhoven D1- ROHDA 76 D1
wed verslag 3

Schoonhoven D1- ROHDA 76 D1

Door Beheerder | 14 januari 2013 | Nieuws

Na alle gourmetschotels , oliebollen en andere vette troep werd het weer tijd om lekker te gaan voetballen. Dat we om kwart voor acht op zaterdagmorgen moeten verzamelen was nou net een beetje overdreven. In alle vroegte dus op weg naar de nummer 2 in de competitie namelijk Schoonhoven D1. Helaas ging Hans ziek naar huis ( beterschap!!) Ook Siedrik en Marco ontbraken in de ploeg.

Opstelling van de ploeg was als volgt: op doel Tim, achterin Koert, Dave, Viktor en Thom. Middenveld Daniel, Wessel en Melvin en voorin Jasper, Allard en, gelukkig weer aanwezig, Jeroen. Ticho had de ondankbare taak om de eerste helft op de bank te zitten ( in de praktijk bleef hij verstandig genoeg veel staan en bewegen)

De vader van Viktor, Wouter, was gelukkig bereidt om grensrechter te zijn zodat Kees gewoon langs de kant kon coachen. Hiervoor Wouter onze hartelijke dank. Hij heeft ook nu nog langs de kant een valkenoog en oogt superfit!! ( jammer alleen van die mooie schoenen…)

Over de wedstrijd is niet heel veel te vertellen. Twee ploegen die zeer in evenwicht waren. Schoonhoven had zich voorgenomen om het ons zo lastig mogelijk te maken en dat is ze goed gelukt. Beide kanten kregen wel een paar kansen waarvan de kansen bij ROHDA toch echt iets groter waren. Vooral de kansen van onze Jasper in de eerste en tweede helft hadden een beter lot verdiend. Denk wel dat een gelijkspel gezien de verhouding terecht was zodat we positief gestart zijn aan de tweede helft van de competitie. De aanval van de nummer twee afgeslagen en vooral na een kwartier in de eerste helft bij tijd en wijle redelijk goed voetbal waarbij vooral opvalt de we achterin zo sterk zijn als een beer. Komende week de uitwedstrijd bij Groeneweg. Komt weer allen en laat u niet afschrikken door de kou, t went vanzelf…

 

Teeuwe Poot

wed verslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie