0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Januari 2013: Taxi Hoogenboom B.V.
Hoogeboom sponsor vd maand 1024x768

Januari 2013: Taxi Hoogenboom B.V.

Door Beheerder | 1 januari 2013 | Nieuws

Rohda’76 prijst zich gelukkig met veel financiële weldoeners. Om iets terug te doen voor hun loyaliteit aan de club startte Rohda’76 vorig jaar met een nieuw initiatief. In de rubriek ‘Sponsor van de maand’ laten wij onze sponsoren aan het woord en lichten ze hun bedrijf toe, maar ook waarom ze verbonden zijn aan onze vereniging.

 

Jan Tuitel van Versluys & Zoon B.V. droeg het stokje over aan Hans Hoogenboom van Taxi Hoogenboom B.V. Hij licht het bedrijf toe aan de hand van een aantal vragen en kiest de volgende in de rij.

Hoogeboom sponsor vd maand 1024x768

 

Rohda stamt uit het jaar 1976, en uw bedrijf?

Uit 1963, wel diverse bedrijfsvormen gehad, van een eenmanszaak, een maatschap, een V.O.F naar nu een B.V.

 

Over u en uw onderneming:

In 1983 ben ik in de zaak gekomen, toen 13 wagens en 10 medewerkers, nu 43 auto’s en ruim 70 medewerkers. In de loop van de jaren hebben we een constante groei meegemaakt, elk jaar 2 of 3 wagens erbij. Het werk komt binnen via Europese aanbestedingen ( 95% van ons werk). Van sommige opdrachten zijn wij hoofdaannemer. ’s middags rond 15.00 uur rijden er een kleine 50 wagens onder onze regie! En we zijn nog steeds groeiende. Dit jaar ons nieuwe pand in gebruik genomen en dat is nu al weer te klein. In het begin waren we verplicht 24 uur per dag en 7 dagen per week open te zijn, de nachtritjes deden we als familie altijd zelf. Tegenwoordig is die verplichting eraf en de controles over de rijtijden wet zijn steeds strenger en vaker, nu zijn we doordeweeks ’s nachts dicht (00.15 uur – 06.00 uur), behalve voor van te voren besteld vervoer. In de weekenden zijn we wel ’s nachts open. Vanaf 1998 hebben we ook een touringcar afdeling. Daarmee organiseren we soms zelf reisjes: kerstmarkten, Margriet winterfair of de Toppers, maar voornamelijk rijden we voor bedrijven en sportverenigingen: uitwedstrijden of bedrijfsuitjes. Op dit moment hebben we 3 touringcars, 1 voor 54 personen, 1 voor 31 personen en een kleine voor 16 personen.

 

Hoe lang bent u al sponsor van Rohda ‘76?

Eigenlijk geen idee, mijn zoon (Arco) is vanaf zijn 5e gaan voetballen, bij de ukkies en zijn eerste team was de F4. Vanaf dat jaar zijn we in ieder geval al shirtsponsor van zijn team. Vanaf 2010 zijn we hoofdsponsor van de jeugd en nog steeds shirtsponsor, daarnaast hebben we 2 borden langs het hoofdveld staan.

 

De reden om Rohda ’76 te sponsoren:

Leuke club, op dit moment een goed beleid. In de afgelopen 8 jaar dat ik bij Rohda rond loop is er heel wat veranderd wat dit betreft, ten gunste van eigenlijk iedereen.

 

Als laatste: wat vindt u nou echt kenmerkend voor Rohda ‘76?

Jongens waar mijn zoon mee begonnen is in de F4 spelen bijna allemaal nog, in Heren 1 zitten heel veel eigen “kweek” spelers. De club kan goed zijn spelers vasthouden. Door de betere structuur spelen de jeugdelftallen op een hoog nivo en nu begint de eerste lichting van die jeugdopleiding in Heren 1, waardoor die, tot veler verbazing, goed mee kan draaien boven in de 3e klasse.

Kenmerkend is dus het vasthouden/ behouden van de eigen spelers.

 

76 wie is de volgende sponsor van de maand en waarom?

Sinds kort heeft Rohda een Businessclub, waar wij ook lid van zijn en daar spreek ik regelmatig met Cor Verweij, van Verweij Transport. Ook al is hij voor de verkeerde club (Ajax), hij doet veel voor de vereniging en mag gerust een keer in het zonnetje worden gezet.

 

Volgende maand is Verweij Transport sponsor van de maand. Houd de website dus in de gaten!

 

Benjamin Rutjens

Bestuur Rohda’76 (sponsorzaken)


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie