0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Draag je steentje bij
djsb rohda

Draag je steentje bij

Door Beheerder | 25 februari 2013 | Nieuws

Draag je steentje bij

Rohda’76 wil in de komende zomer het startschot geven voor de bouw van twee nieuwe kleedkamers. Die zijn nodig door de groei die de vereniging doormaakt. Bij de gemeente is een vergunning aangevraagd. De bouw begint zodra de financiering volledig rond is.

 

Gelukkig heeft de Club van Honderd al een bedrag van € 20.000 toegezegd. Maar er zijn meer euro’s nodig. Als iedereen meedenkt en -helpt kan Rohda’76 aan het ontbrekende geld komen. Bijvoorbeeld door fondsen aan te schrijven en bedrijven te benaderen. Een commissie die speciaal hiervoor in het leven is geroepen, neemt dat voor haar rekening. De commissie bestaat uit, Coen van Meijeren, Ad van den Herik, Wijno Verweij, Erik Dijk, Tim van Rijn en Benjamin Rutjens.

 

Maar wij verwachten ook van onze eigen leden dat zij hun steentje bijdragen. Er valt namelijk van alles te doen. Meehelpen als vrijwilliger bij de bouwwerkzaamheden bijvoorbeeld. Maar misschien liggen jouw kwaliteiten op een ander vlak. Jij bent bijvoorbeeld goed in het organiseren van activiteiten die geld in het laatje brengen. Ook prima. Of jij helpt Rohda’76 door ‘gewoon’ een bedrag over te maken. Dat juichen wij vanzelfsprekend toe.

 

Mogelijkheden genoeg om je steentje bij te dragen. Binnenkort ontvang jij als Rohda-lid een brief. Daarin staat uitgelegd wat de bedoeling is en hoe jij kunt meehelpen. Een bestuurslid zal de inhoud van de brief toelichten. Op de website kun je de voortgang zien van de kleedkamerbouw.

 

Met sportieve groet namens het bestuur,

 

Arjan Griffioen

Voorzitter

djsb rohda


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie