0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » C2 nadert de koppositie na een overwinning op de koploper
voetbal plaatje speler rohda

C2 nadert de koppositie na een overwinning op de koploper

Door Beheerder | 3 februari 2013 | Nieuws

Op zaterdag 2 februari stond de wedstrijd tussen de huidige nummer 4 Rohda’76 C2 en de koploper Jodan Boys C4 op het programma. De uitwedstrijd resulteerde in een 2-4 overwinnen voor de blauwhemden. Nu snakte de spelers van de C2 naar meer. Na ook nog een overwinning te hebben behaald tegen Nicolaas Boys kon deze wedstrijd de C2 zich in de titelkandidaten vergezellen. De wedstrijd startte om 11.00 uur. De 1ste helft was Rohda nog totaal niet zich zelf en door fouten achterin werd Jodan Boys al een paar keer gevaarlijk voor de goal. Toch kwam al vrij snel een goal voor de C2. Uit een indraaiende hoekschop schoot Mike hem er fantastisch in. Maar nog geen minuut later lag de 1-1 er al in. Het beloofde dus een leuke wedstrijd te worden tussen deze 2 sterke teams. Rohda deelde een tikje uit aan Jodan Boys door de 2-1 op het scorebord te zetten via Panush. Toch zat het weer tegen en deed de verdediging zijn werk totaal niet goed waardoor Jodan Boys weer naast Rohda terecht kwam op een 2-2. Net voor rust wist Thom de 3-2 te maken na een schitterende afstand trap. De blauwhemden konden met een 3-2 voorsprong de rust in om daarna scherper in de 2de helft te komen. In de 2e helft bleek het dan ook dat Rohda meer wilde scoren om zo de 3 punten definities binnen te halen. Het duurde daarom ook niet lang voordat Vladi netjes de 4-2 binnen schoot. De gehele 2de helft domineert de C2 uitstekend en bleek er ook een aardig verzorgd positiespel los te barsten. Via het benutten van de vleugels werd Rohda steeds gevaarlijker en moest Jodan Boys zich toch echt op hun helft terug trekken. Waar Jodan Boys vooral erg sterk in was waren de snelle spitsen die hun gebruikten via counters. Bij een van zo’n counter viel er dan ook de 4-3. Nu was Jodan Boys dus terug in de wedstrijd. Maar gelukkig kon Mike via een afstand schot die gewoon hoog over de keeper heen ging de 5-3 maken. Dit bleek dan ook de eindstand te zijn die zeker dan ook verdiend was. Nu Sportlust’46 C3 ook heeft verloren van Stolwijk C1 met 4-1 naderd Rohda ’76 C2 de koppositie met een achterstand van 1 punt op de nummer 1,2 en 3! Daarom hopen we dat de C2 deze weg vasthoud en dan aan het eind de winnaar zal zijn.

Wesley Lipius
voetbal plaatje speler rohda


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie