0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rodenburg 1 – Rohda76 1. Uitslag 4-0
wedstrijdverslag 3

Rodenburg 1 – Rohda76 1. Uitslag 4-0

Door Beheerder | 3 februari 2013 | Nieuws

Ik dacht even lekker naar Leiden en hopen dat Rohda76 met 1 of 3 punten weg gaat. Maar dat zat er niet in. Rohda76 was de underdog. Door een terechte penalty word het 1-0. Wat Rohda76 mist is de wil om te winnen. En dat zag je helemaal niet. Rodenburg is voetballend niet beter. Maar speelt hard en met de gedachten van ga voor de bal en anders maar een gele kaart. Er zijn enkele spelers die het harde voetbal van Rodenburg wel aan kunnen. Kijk bij voorbeeld naar Jaap. Een terechte achter speler met de juiste mentaliteit. Kei hard. En dat is wat Rohda76 mist. De eerste helft heeft Rohda76 de penalty nog tegen. En dan nog een doelpunt van Rodenburg die terecht viel. Tweede helft kiest Rohda76 om een op een te spelen. Dit was een zeer dodelijke beslissing. Rohda76 kreeg nog een kans door een fout van de keeper. Maar daar bleef het ook bij. Rodenburg speler Adam Ax.. schoot binnenkant paal. Adam had er van tevoren al een gemaakt. Rohda76 stond toen al met 4-0 achter. Dus dit had de 5-0 kunnen zijn. Jaap onze nummer 2 was al uit gevallen. Erg jammer dat is gewoon een topper achterin. Rodenburg vroeg zich af waarom Rohda76 een op een ging spelen. Want dat is voor hun nog makkelijker. Dit vertelde een aantal spelers van Rodenburg. Voetbal is eenmaal een spel die je soms hard moet spelen. En daar door ging Rohda76 door ten onder. Vraag mijn af hoeveel gele kaarten Rohda76 in dit seizoen heeft gehad. Soms is dat een leuze. De grootste hoofdzaak dat ik naar Rodenburg 1 Rohda76 1 ging was om te hopen dat Rohda76 met een kleine winst weg zou gaan. Dit omdat mijn zoon bij Rodenburg speelt. En de 4-0 al had voorspelt.

Hans Lipsius

wedstrijdverslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie