0172 - 614959 Broekveldselaan 2, Bodegraven
Home » Rohda 2 blij na doelpuntrijke wedstrijd in Alphen aan de Rijn!
wed verslag 3

Rohda 2 blij na doelpuntrijke wedstrijd in Alphen aan de Rijn!

Door Beheerder | 17 februari 2013 | Nieuws

Op naar het gloednieuwe complex op sportpark de Bijlen, door de weersomstandigheden speelden we helaas niet op het mooi erbij liggende eerste veld, maar trapten we af op het ernaast gelegen kunstgras veld. Het was een belangrijke competitie wedstrijd tussen de nummer 5 en 6 (weliswaar met een puntenverschil van 10). Thuis werd er met 4-2 gewonnen, en ook nu is winst cruciaal om nog mee te kunnen doen voor de prijzen.

We startte de wedstrijd prima en domineerde de eerste 20 minuten het spel. Het eerste kwartier hadden zowel Roel, Baruch als Joël al enkele kleine kansen, maar de grootste kans was (in de 17e minuut) van de voet van Nick Winkel die met zijn schot snoeihard de paal raakte.

Maar na een half uur zakte we als ploeg iets verder in en dat gaf Alphia meer mogelijkheid om te voetballen. Dit leidde zelfs tot enkel aanvallen van de ploeg uit Alphen. In de 35e minuut kwam Alphia 2 op voorsprong door pech bij het wegwerken achterin, de bal viel via-via achterin waardoor het voor de spits een koud kunstje was om het net te bollen.

Dit beantwoordde Rohda’76 in de 42e minuut met een mooi opgezette aanval vanuit het middenveld door Max die een steekpass gaf op Baruch welke de keeper passeerde. De ruststand was 1-1.

Na de rust begon Rohda goed, en leek het alsof Max en Joël geheime afspraken hadden gemaakt wat leidde tot de 1-2 (50e) en 1-3 (52e), de wedstrijd leek hierna gespeeld, maar niets was minder waar. Want Alphia-spits schoot slechts 1 minuut later met buitenkant rechts de bal schitterend langs keeper Bart Kastelein.

Hierna ontstond een ongecontroleerde fase voor beide partijen. Koen kreeg de bal voor het doel van Joël na goed doorzetten van Johan en Koen dacht geen twee keer na en schoot deze genadeloos hard tussen de palen! Met een stand van 2-4 besloot Alphia weer een aanval op te zetten, wanneer Rohda centraal niet kort aan het dekken was kwam Alphia gevaarlijk dichtbij ons doel, 3-4.

In de slotfase van de wedstrijd kreeg Rohda nog een hoekschop. De ‘halve-goal’ werd niet goed voorgegeven, maar belandde perfect in de voeten van Ruben Oskam die deze goed afmaakte.

Met een einduitslag van 3-5 op het scorebord stapten de Rohda spelers met 3 verdiende punten van het veld. Er blijft voor trainer Peter Verweij en assistent Ton Schuddemat nog veel te verbeteren, maar na het laten liggen van punten in de vorige wedstrijden kan Rohda met 29 punten weer naar boven kijken.

Invallers gedurende de tweede helft waren:   Koen Laurens, Luuk Laurens,

Patrick Hans en Ruben Oskam

Eerstvolgende wedstrijd:                                          Sportlust ’46 4 op zaterdag 2 maart 2013

Groet, Bart Kastelein

Wedstrijd:                         Alphia 2 – Rohda ’76 2

Aanvang:                            Zaterdag 16 februari 2013, 12.00 uur

Basisopstelling:               Achterhoede: Bart Kastelein, Stefan van Daalen, Martin Lok, Marius Reijsbergen, Rik Ouwendijk

Middenveld: Max Heij, Nick Winkel, Johan Verdoold

Aanval: Joël Branger, Baruch Bouwman, Roel Weerheim

Wisselspelers:                 Koen Laurens, Luuk Laurens, Patrick Hans, Tom Kleuver en Ruben Oskam

wed verslag 3


Facebook

Iets te melden

Heeft u nieuws, een wedstrijdverslag, foto's of een ander item wat u graag op de website ziet staan. Mail dan naar

Twitter

Archieven

Adverteren op de best bezochte clubsite van de regio?

Laat je gegevens achter om alle informatie over adverteren te ontvangen

    Word nu lid van Rohda

    en geniet iedere week van het leukste spelletje bij de leukste club!

    Meer informatie