F6 9 fwb 13 1024x768

Rohda F6 tegen Berkel F5m

Door Beheerder | 10 februari 2013 | Nieuws

Nadat we de vorige keer tegen Berkel F5m hadden verloren waren de mannen tocht wel gebrand op een revanche.

Warm aangekleed en een wedstrijd welke iets verlaat startte, begonnen we voortvarend en na 3 minuten stond het al 1-0 voor Rohda. De mannen hadden er zin in en na 6 minuten stond het al 2-0 en het was wederom Jonathan welke dit doelpunt op z’n naam zette.

Berkel F5 kwam er eigenlijk niet aan te pas en na goed voorbereidend werk van Justin scoorde Jonathan zijn derde doelpunt van de wedstrijd. Een heuse hattrick !!

Met deze comfortabele voorsprong zakte de mannen iets in en wist Berkel F5 iets terug te doen door een tegendoelpunt te scoren (3-1).

De mannen hervonden zich en we gingen de rust in met een comfortabele voorsprong van 5-1.

Het beeld van de wedstrijd na de rust veranderde niet en Rohda ging gestaag door met voetballen. Met Niels van Vliet op doel, Jurrian en Thijs achterin en Niels, Marc en Joshua op het middenveld gingen we door met het opzoeken van het doel van de tegenstander. Na 7 minuten in de 2e helft stond het 6-1 en 2 minuten later na een voorzet van Jochem scoorde Jonathan het 7e doelpunt (7-1).

Jochem scoorde niet veel later vanuit een hoekschop (welke hij zelf nam) het 8e doelpunt en net voor het eindsignaal brachten we de eindstand op 9-1.

Spelers: Niels van Vliet, Jurrian Verstoep, Thijs van Oosterom, Jonathan de Graaf (8x), Jochem de Vrij (1x), Niels Huisman, Justin Stigter, Marc Janmaat, Joshua van der Wolk.